De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Raad wat is de staat …….. ? Goed- of Afkeur ?? Beoordeel de foto’s. U mag het zeggen Het beoordelen van een heftruck is donders lastig!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Raad wat is de staat …….. ? Goed- of Afkeur ?? Beoordeel de foto’s. U mag het zeggen Het beoordelen van een heftruck is donders lastig!"— Transcript van de presentatie:

1 Raad wat is de staat …….. ? Goed- of Afkeur ?? Beoordeel de foto’s. U mag het zeggen Het beoordelen van een heftruck is donders lastig!

2 Situatie 1, vraag De brandstoftank en leidingen dienen deugdelijk en veilig te zijn, en mogen geen lekkage vertonen. Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?

3 Situatie 2, vraag Alle handles, pedalen en schakelapparatuur bestemd voor de bediening van de machine dienen aanwezig te zijn en onder normale bedrijfsomstandigheden deugdelijk goed en veilig te werken. Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?

4 Situatie 3, vraag De bekleding van de chauffeursstoel mag niet overmatig versleten en/of beschadigd zijn. Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?

5 Situatie 4, vraag Op de instructieplaten en werklastdiagrammen zijn de juiste waarden leesbaar ingevuld. Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?

6 Situatie 5, vraag Elke vork dient deugdelijk bevestigd te zijn. Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?

7 Situatie 6, vraag De brandstoftank en/of LPG - tank dan wel de start-/tractiebatterij dienen deugdelijk en veilig te zijn bevestigd. Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?

8 Situatie 7, vraag Beoordeel deze situatie Goedgekeurd…………? of Afgekeurd:……………….?


Download ppt "Raad wat is de staat …….. ? Goed- of Afkeur ?? Beoordeel de foto’s. U mag het zeggen Het beoordelen van een heftruck is donders lastig!"

Verwante presentaties


Ads door Google