De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Handleiding netwerkkaart PGOsupport Wat? Het netwerk van personen uit en om patiënten-, gehandicapten- en ouderenorganisaties in beeld gebracht Waarom?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Handleiding netwerkkaart PGOsupport Wat? Het netwerk van personen uit en om patiënten-, gehandicapten- en ouderenorganisaties in beeld gebracht Waarom?"— Transcript van de presentatie:

1 Handleiding netwerkkaart PGOsupport Wat? Het netwerk van personen uit en om patiënten-, gehandicapten- en ouderenorganisaties in beeld gebracht Waarom?  Vind personen met bepaalde kennis waarnaar u op zoek bent  Zie de locatie en relaties van personen in het totale netwerk  Maak uw eigen kennis inzichtelijk voor anderen http://www.pgosupport.nl/netwerkkaart

2 Handleiding netwerkkaart PGOsupport Hoe werkt het? Elk bolletje is een persoon De lijnen geven onderlinge relaties aan Detail van de netwerkkaart Klik op het bolletje voor meer informatie over de persoon Gegevens over: Persoon Organisatie Kennis (zelfbenoemd & vlgs. relaties)

3 Handleiding netwerkkaart PGOsupport Hoe werkt het? 1. -- De netwerkkaart biedt diverse mogelijkheden om te zoeken op personen, kennis en andere gegevens die mensen hebben opgegeven. Zoekresultaten verschijnen als groene bolletjes 2. -- Het bedieningspaneel biedt de mogelijkheid tot het vergroten en verkleinen en verschuiven van de netwerkkaart, zodat u de gewenste informatie goed in beeld krijgt 3. -- De optie ‘Kaart filters’ maakt het mogelijk om selecties te maken binnen één of meerdere vaste rubrieken 4. -- Aanmelden voor de netwerkkaart kan via de ‘log in’ functie. Eenmaal ingelogd kunt u ook de eigen gegevens bekijken en eventueel wijzigen Detail van de netwerkkaart 1. ---- 3. ---- 4. ---- ----- 2.

4 Handleiding netwerkkaart PGOsupport De 1 e kennismaking Zodra u bent ingelogd kunt u uw persoonlijke gegevens invoeren en desgewenst wijzigen …….. Lees verder 1.Gebruik de toegangscode die u per e-mail heeft ontvangen, wanneer iemand u heeft uitgenodigd voor de Netwerkkaart, of: 2.Log in via de inlog-knop op de startpagina van de Netwerkkaart 3.Kies een eigen wachtwoord waarmee u voortaan direct kunt inloggen

5 Handleiding netwerkkaart PGOsupport Uw eigen gegevens beheren Binnen de verschillende tabbladen kunt gegevens invoeren over: uzelf uw organisatie uw werk en kennis uw relaties Geen foto beschikbaar Dubbelklik op dit vlak om uw foto toe te voegen

6 Handleiding netwerkkaart PGOsupport Een nieuwe relatie toevoegen In het tabblad ‘Uw relaties’ kunt u eenvoudig een nieuwe relatie toevoegen: voer zijn/haar e-mailadres in, en geef aan van welke onderwerpen deze persoon kennis heeft Na ‘Relatie opslaan’ verschijnt deze relatie als ‘anoniem bolletje’ op de Netwerkkaart en ontvangt uw nieuwe relatie een e-mail met daarin een uitnodiging tot deelname. Kent u iemand met interessante deskundigheid voor het netwerk? Nodig hem/haar uit voor deelname aan de netwerkkaart!


Download ppt "Handleiding netwerkkaart PGOsupport Wat? Het netwerk van personen uit en om patiënten-, gehandicapten- en ouderenorganisaties in beeld gebracht Waarom?"

Verwante presentaties


Ads door Google