De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in."— Transcript van de presentatie:

1 Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in Nederland wonen. Mijn hobby’s zijn: zwemmen, lezen en handenarbeid. We hebben voor Valentine een doosje gemaakt in de vorm van een hart. Heel leuk. Tot de volgende keer.

2 Theo Heyliger Hallo, ik ben Theo. Mijn echte naam is Theodore. Ik word jarig op 1 december. Ik heb veel huisdieren: 2 honden, een parkiet, visjes, een schildpad. Mijn oom werkt in de dierentuin. Dag.

3 Johnathan Bourne Mijn naam is Jonathan. Ik ben 11 jaar. Ik word jarig op 23 november. Mijn hobby is voetballen. Thuis heb ik 2 honden en één parkiet. Ik zorg goed voor mijn dieren. Ik heb families in Nederland en op Bonaire. In mei gaan we met de school naar Bonaire. Tot de volgende keer

4 Nason Jacobus Dag allemaal. Ik heet Nason. Ik ben 11 jaar en ik zit op een honkbalclub. We zeggen baseball. Je moet hard kunnen lopen om voor je team te winnen. In mei gaan we naar Bonaire met de school. We gaan naar de zoutpannen kijken. Bonaire heeft zoutbergen. Dag

5 Luis David Barrios Kumbai (=hoe gaat het)?
Ik heet David. Ik ben 10 jaar, ik word jarig op 15 mei en ik ben geboren in Venezuela. Thuis praten we spaans, op school leren we nederlands en met mijn vriendjes praat ik papiaments. Mijn huis staat dichtbij de zee. Mijn beste vriend is Freddy’s. Hij zit ook in groep 6A. Dag.

6 Quinten Koolen Hallo Ik heet Quinten 11 februari word ik 10 jaar.
Ik woon sinds juni 2008 op CURACAO. We kunnen hier veel naar het strand. Je kan hier mooi snorkelen met veel mooie Vissen.Op school is het hier wel anders. We moeten hier uniforms aan maar dat valt wel mee.We zijn ook al met de klas naar boka sami gegaan.En ook twee keer naar het museum. De school begint hier om half 8 tot half 1. Ik kan zelf al best een beetje papiaments. Zoals AJO = DAG !!! GROETJES Quinten . En groep 6A

7 Walter Correa Hallo, mijn naam is Walter.ik zit een jaar op Curacao. Ik kom uit Colombia, Zuid-Amerika.Ik ben jarig op 7 augustus. Mijn hobby is voetballen.Maandag, woensdag en vrijdag krijgen we nederlandse lessen. In de klas praten we papiaments.Ik vind het fijn op Curacao. Tot de volgende keer

8 Sharité Rozalina Hallo, mijn naam is Sharité. Ik ben 10 jaar. Ik hou van zwemmen, dansen en fietsen. We hebben hier geen fietspaden zoals in Nederland. In september zijn we op Curacao komen wonen. Ik heb ook een tijdje in nedrland gewoond. Dat was fijn. Zondag, 15 februari gaan we naar kinderkarnaval. Vieren jullie ook karnaval op school? Dag.


Download ppt "Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in."

Verwante presentaties


Ads door Google