De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ER GAAT EEN OPTOCHT VAN GOD DOOR DE TIJD: sluit u aan! Hebreeën 11:32-40 De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ER GAAT EEN OPTOCHT VAN GOD DOOR DE TIJD: sluit u aan! Hebreeën 11:32-40 De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen."— Transcript van de presentatie:

1 ER GAAT EEN OPTOCHT VAN GOD DOOR DE TIJD: sluit u aan! Hebreeën 11:32-40 De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen

2 EEN EINDELOZE OPTOCHT

3 EEN LANGE OPTOCHT VAN GELOOFSHELDEN Abel, Henoch, Noach: de eerste groep Abraham, Sara, aartsvaders: de tweede groep Enzovoorts, enzovoorts…… Blijf het volgen!

4 ER GAAT EEN OPTOCHT VAN GOD DOOR DE TIJD: sluit u aan! Een stoet van overwinnaars Een stoet van verliezers En wie volgt?

5

6 EEN OPTOCHT VAN OVERWINNAARS Herkent u ze? Waarom niet? Hun geheim: zij hebben hun zwakheid krachtig overwonnen!

7 ER GAAT EEN OPTOCHT VAN GOD DOOR DE TIJD: sluit u aan! Een stoet van overwinnaars Een stoet van verliezers En wie volgt?

8 EEN OPTOCHT VAN VERLIEZERS Zij zagen uit naar een betere opstanding! Zij zijn het aanzien waard Kijk hoe hun levenswandel eindigt!

9 ER GAAT EEN OPTOCHT VAN GOD DOOR DE TIJD: sluit u aan! Een stoet van overwinnaars Een stoet van verliezers En wie volgt?

10 SLUIT U AAN! Uw plaats is allang gereserveerd Deze optocht past niet bij deze wereld Speel niet in op de tijd: loop liever mee naar de finish Er wordt op u gewacht!

11


Download ppt "ER GAAT EEN OPTOCHT VAN GOD DOOR DE TIJD: sluit u aan! Hebreeën 11:32-40 De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen."

Verwante presentaties


Ads door Google