De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MEDIATiON (obs De Sleutel) Leerlingen uit groep 8 worden ingezet als mediator. Elke leerling is een viertal keren per jaar aan de beurt. In tweetallen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MEDIATiON (obs De Sleutel) Leerlingen uit groep 8 worden ingezet als mediator. Elke leerling is een viertal keren per jaar aan de beurt. In tweetallen."— Transcript van de presentatie:

1 MEDIATiON (obs De Sleutel) Leerlingen uit groep 8 worden ingezet als mediator. Elke leerling is een viertal keren per jaar aan de beurt. In tweetallen wordt tijdens de pauze van groep 3/4 ondersteuning verleend aan de reguliere pleinwacht. Bij kleine probleempjes kan er worden ingesprongen/geholpen. Daarnaast kunnen zij kinderen helpen met het komen tot spel. Dit alles staat onder verantwoordelijkheid van de leerkracht die pleinwacht heeft. De IB’er heeft een begeleidende rol

2 In groep 7 wordt reeds een aantal leerlingen “opgeleid” door de IB’er, zodat deze kunnen inspringen wanneer groep 8 afwezig is. Zij kunnen de eerste weken in groep 8 beginnen, de rest van de groep kan dan worden “opgeleid”.

3

4


Download ppt "MEDIATiON (obs De Sleutel) Leerlingen uit groep 8 worden ingezet als mediator. Elke leerling is een viertal keren per jaar aan de beurt. In tweetallen."

Verwante presentaties


Ads door Google