De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De consequente behandeling voor klanten met

Verwante presentaties


Presentatie over: "De consequente behandeling voor klanten met"— Transcript van de presentatie:

1 De consequente behandeling voor klanten met
De Acne Therapie De consequente behandeling voor klanten met huidproblemen.

2 MALU WILZ ACNE THERAPIE – Inleiding
Acnebehandelingen zijn voor iedere schoonheidsspecialiste een uitdaging. De verwachtingen van de meestal nog jonge cliënten zijn hoog en verlangen een goed inlevingsvermogen en een goed advies met betrekking tot verzorging en hygiëne van de ontstoken delen van de huid. De resultaten na de acne behandeling zullen door de cliënt als een waar wonder ervaren worden. Alleen een consequent gebruik, zal ook thuis een optimaal resultaat geven. Het beeld wat bij acne hoort is één van de meest heftige huidaandoeningen bij de jeugd. Verantwoordelijk hiervoor is het overfunctioneren van de talgklieren – de Seborrhoe. Er wordt een folliculaire Hyperkeratose gevormd. Een typisch kenmerk zijn de aanwezige comedonen. Deze bestaan uit talg en keratine. De negatieve ontwikkeling van een verstopte porie is een bekend fenomeen. Het geproduceerde talg hoopt zich op en er ontstaat een cyste. De huid rondom een cyste vertoont ontstekingen. Er vormen zich pustels. Bij een extreem verloop van deze vorm van acne ontstaan schotelvormige littekens en de huid ziet rood. De psychische gevolgen zijn voor de jeugd vaak problematisch. Hiervoor heeft Malu Wilz een salonbehandeling ontwikkeld, die een bijzonder goed resultaat biedt.

3 MALU WILZ ACNE THERAPIE – Huidopbouw/doorsnee

4 MALU WILZ ACNE THERAPIE – Nieuwe werkstoffen
Enzymcomplex: Eiwitsplitsende Enzymen om op milde wijze de verhoorningen te verweken. Sorbitol: Chemisch gezien is Sorbitol nauw verwandt met Glucose en heeft een vochtvasthoudende functie. Hamamelis-Water: Werkt ontstekingsremmend, kalmerend en astringerend. Het wordt door waterdestillatie uit de bladeren gewonnen. Oranjebloesem water: Heerlijk ruikend water voor cosmetische doeleinden. Zinkoxide: Wordt vanwege zijn anti-septische werking in ontstekingsremmende producten gebruikt.

5 MALU WILZ ACNE THERAPIE – De producten Fresh Cleansing Gel
Astringent Tonic Deep Purifying Ampul Acne Control Ampul Clarifying Mask Moisturizing Fluid BB Beauty Cream

6 MALU WILZ ACNE THERAPIE – De producten Fresh Cleansing Gel
Verfrissende wasgel voor de jonge huid Werkstoffen: * Lotusbloemen * Groene Thee * Glycerine Deze wasgel reinigt de jonge huid mild maar intensief. Deze luchtige, vetvrije gel neemt met behulp van een milde Tenside overvloedig talg op. Exotisch Lotusbloemextract voorziet de huid van vocht en kalmeert eventuele irritaties. Groene thee extract beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Toepassing: Een kleine hoeveelheid Fresh Cleansing Gel met vochtige vingers aanbrengen, inmasseren en opschuimen. Aansluitend met veel water verwijderen. Eventueel toniseren met Astringent Tonic.

7 MALU WILZ ACNE THERAPIE – De producten Deep Purifying Ampul
Deze intensief reinigende Enzympeeling wordt door MALU WILZ aangeboden in een praktische ampul. Breng de ampul op de gereinigde huid aan en laat deze 5-10 minuten inwerken. De eiwitsplitsende fermenten lossen mild alle afgestorven huidcellen op en verhinderen het ontstaan van nieuwe ontstekingen door zijn bijzondere werking. De voordelen van dit nieuwe product zijn: Sterke verhoorningen worden mild verwijderd. Eiwitstoffen van de huid worden gesplitst. De in de hoornlaag aanwezige barrière wordt verweekt. De werkstoffen die na gebruik van het ampul opgebracht worden, worden beter door de huid opgenomen. De poriën worden fijner, de huid ziet er frisser uit. Tip: Dit preparaat mag niet met de vapozone ingewerkt worden, omdat de warmtegevoelige enzymen dan afgebroken worden.

8 MALU WILZ ACNE THERAPIE – De producten Acne Control Ampul
Werkstofconcentraat tegen onzuiverheden. Werkstoffen: * Hopextract met Vitamine B3 en B6 * Aloe Vera * Biotin * Panthenol * Allantoin Het complete werkstofcomplex werkt kalmerend en normaliserend en gaat onzuiverheden en roodheden tegen.Geschikt voor de gecombineerde- en onzuivere huid. Toepassing: Na de reiniging aanbrengen en 1-2 minuten laten inwerken. Aansluitend een verzorgende crème uit het Malu Wilz assortiment aanbrengen. Voor het optimale resultaat worden de ampullen in een kuur aangebracht, 7 dagen achter elkaar. De ampullen bevatten geen conserveringsmiddel, zodat deze direct opgemaakt dient te worden.

9 MALU WILZ ACNE THERAPIE – De producten Clarifying Masker
Reinigend masker voor de gecombineerde, vette – en naar acne neigende huid. Werkstoffen: * Kaolin * Aloë Vera extract * Neem olie * Extract uit Gist Het Clarifying masker op Kaolin basis is in een niet vette emulsie verwerkt, die het overtollig vet van de huid opzuigt. Door de Aloë Vera behoudt het masker zijn kalmerende eigenschappen. Door Neem olie zijn anti-bacteriële werking. Het speciaal extract uit Hop heeft een normaliserende werking op het overvloedige talg. Toepassing: Al naar gelang het huidtype het masker 1 tot 2 maal per week op de gereinigde huid aanbrengen en 10 tot 15 minuten laten inwerken. Aansluitend met lauwwarm water afnemen.

10 MALU WILZ ACNE THERAPIE – De producten Moisturizing Fluide
Vochtvasthoudende verzorging voor de jonge huid. Werkstoffen: * Panthenol * Hop extract * UVA – UVB * Vitamine A en E Deze luchtige fluide wordt door de jonge huid snel en gemakkelijk opgenomen. Deze fluide geeft de huid door de natuurlijke plantenextracten en een vochtcomplex vernieuwde energie en een stralende teint. Vitamine A en E verzorgen de huid mild en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Toepassing: Dagelijks 's ochtends en 's avonds na de reiniging aanbrengen.

11 MALU WILZ ACNE THERAPIE – De producten BB Beauty Cream
BB Cream een all round cream die voedt, beschermt en de teint perfectioneert. Werkstoffen: *Bisabololie *Goudsbloemolie *Gistextract *Zinkoxide *Muisdoornextract *Panthenol Deze creme camoufleert roodheden en huidonregelmatigheden. Waardevolle inhoudstoffen als Bisabololie en Goudsblienolie werken verzachtend, kalmeren de huid en laten onreinheden snel minder worden. Het gist extract ondersteunt de normalisering van de Talgproductie. Zinkoxide en Muisdoornextract hebben een adstringerende werking. Panthenol bindt vocht in de huid en beschermt tegen uitdrogen. De BB Cream kan in de plaats van make up worden toegepast. Geschikt voor ieder huidtype. Is vrij van parabenen en verkrijgbaar in 3 kleuren. BB Cream een 6 in 1 product: Verzorgt Beschermt Kalmeert Perfectioneert de teint Reguleert de talgklierproductie Voorziet de huid van vocht Toepassing: De crème dagelijks op een gereinigde huid licht inkloppen. .


Download ppt "De consequente behandeling voor klanten met"

Verwante presentaties


Ads door Google