De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Van Abbemuseum.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Van Abbemuseum."— Transcript van de presentatie:

1 Van Abbemuseum

2 Wat verwacht ik van het van Abbemuseum?
Ik had best wel een positieve verwachting van het museum want alle mensen die ik kende en er naar toe zijn geweest waren er vrij positief over geweest. Ook hoorden ik dat er heel veel verschillende soorten kunst waren dus dacht ik dat er wel iets leuk zou bijzitten wat me aansprak.

3 Beschrijving van de voorstelling
Van abbemuseum is een voorstelling waar voornamelijk schilderijen hangen. Het leuk in de voorstelling is dat er veel verschillende soorten stijlen schilderijen zijn. Zodat er meestal wel iets bij zit wat je leuk vind. Er werden ook films vertoont en ook oude meubelstukken.

4 Schilder leo van gestel.
Dit schilderij is gemaakt door Leo van gestel en het heet zittende vrouw en is gemaakt in je ziet dat Leo van gestel meer van dit soort schilderijen heeft gemaakt in deze kubistische stijl. Dit schilderij hoort bij het synthetisch kubisme want hij heeft iets realistisch getekend maar wel zo veranderd dat het bij deze stroming hoort in het kubisme. De functie van het schilderij is het zelfde gebleven het is nog steeds een schilderij waar je naar kijkt.

5 el lissitzky Dit schilderij is gemaakt door el Lissitzky tussen 1922 en el Lissitzky heeft ook meer van dit soort schilderijen geschilderd. De stijl van het schilderij is proud dit is een stijl die hij zelf heeft bedacht heeft de betekenis van de stijl is nog steeds niet helemaal duidelijk. Ik vond dit zelf wel een mooi schilderij omdat het best apart is. Ik denk dat dit schilderij de zelfde functie heeft behouden als die het vroeger had.

6 Mijn mening Ik vond het uiteindelijk toch niet zo leuk als ik van te voren had verwacht. Had waren vooral schilderijen en daar heb ik niet zoveel mee. Er zaten wel wat mooiere tussen maar de meest vond ik niet zo leuk als ik had verwacht. Dus uiteindelijk vond ik de voorstelling niet zo geslaagd.


Download ppt "Van Abbemuseum."

Verwante presentaties


Ads door Google