De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zondag 5 april 2009 zesde zondag van de 40 dagentijd Marcus 11: 1-11 Ze brachten het veulen naar Jezus en legden hun mantels op het dier en hij ging erop.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zondag 5 april 2009 zesde zondag van de 40 dagentijd Marcus 11: 1-11 Ze brachten het veulen naar Jezus en legden hun mantels op het dier en hij ging erop."— Transcript van de presentatie:

1 Zondag 5 april 2009 zesde zondag van de 40 dagentijd Marcus 11: 1-11 Ze brachten het veulen naar Jezus en legden hun mantels op het dier en hij ging erop zitten. Velen spreiden hun mantels uit op de weg. Ze riepen: “Hosanna! Gezegend hij die komt in de naam van de Heer. Het komende koninkrijk van onze vader David.

2

3 Zesde paneel van het hongerdoek naar Marcus 11: 1-11 met de vierde hebreeuwse letter van het woord “JHWH” (Ik ben, God) ontwor- pen en geschil- derd door Tineke van de Meer

4 De loper ligt uit, de verwachte koning rijdt binnen. Zal hij het geheim tonen? Nee, wij moeten nog wachten voor dat wat komen gaat.

5 De amaryllis laat ook nog niet zijn volledige bloem zien, alleen maar zijn knoppen.

6 eeneen Kijk in de spiegel, voldoet Jezus aan onze verwachting? Wie handelt en leeft vanuit de bron toont geen machtsvertoon, maar weerspiegelt eenvoud en dienstbaarheid.

7 Op weg gaan in alle eenvoud niet hoog te paard maar op een ezel: lastdier van de armen. Weet hebben van lijden en toch doorgaan, de zwaarte van een last, angst, sterven, verdriet. Maar ook het geheim van levenskracht verscholen in het groen.

8


Download ppt "Zondag 5 april 2009 zesde zondag van de 40 dagentijd Marcus 11: 1-11 Ze brachten het veulen naar Jezus en legden hun mantels op het dier en hij ging erop."

Verwante presentaties


Ads door Google