De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Plannex staat voor planning naar excellentie. Het is een site waar je een project moet maken over een bepaald onderwerp. Dit keer is het onderwerp: Maak.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Plannex staat voor planning naar excellentie. Het is een site waar je een project moet maken over een bepaald onderwerp. Dit keer is het onderwerp: Maak."— Transcript van de presentatie:

1 Plannex staat voor planning naar excellentie. Het is een site waar je een project moet maken over een bepaald onderwerp. Dit keer is het onderwerp: Maak je eigen taal.

2 Hcsisenodni Hcsisenodni is onze eigen taal. Je spreek het uit als sjeesienodnie. De bedenkers zijn: Wessel, Kenzo, Ties en Jordi. Hcsisenodni is eigenlijk gewoon Indonesisch, maar dan omgekeerd. We zijn eerst de vragen op plannex gaan maken en daarna aan de slag gegaan met de taal maken. Eigenlijk bedachten wij deze taal meteen, omdat we Indonesisch moesten leren. En dit is het resultaat.

3 Dit is de vlag van Hcsisenodni

4

5 En dit was de presentatie van Kenzo, Wessel, Jordi en Ties. Bedankt voor jullie aandacht. Bekeken op eigen risico


Download ppt "Plannex staat voor planning naar excellentie. Het is een site waar je een project moet maken over een bepaald onderwerp. Dit keer is het onderwerp: Maak."

Verwante presentaties


Ads door Google