De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Toedracht multimedia (Liesbeth).

Verwante presentaties


Presentatie over: "Toedracht multimedia (Liesbeth)."— Transcript van de presentatie:

1 Toedracht multimedia (Liesbeth)

2 Inhoudstafel Percussie Hoe te werk gegaan?
Verschillende soorten multimedia Dankwoord (Liesbeth)

3 Percussie Hoe tot onderwerp gekomen? Wat is percussie?
Tijdens de projectweek LO hebben we rond percussie gewerkt. In die week zijn we heel wat te weten gekomen over hoe we creatief met verschillende materialen melodieën en muziek kunnen maken. Percussie is eigenlijk slagwerk met diverse soorten materialen. Het dient niet om muziek te maken, maar eerder om een aaneenkoppeling van verschillende tonen van diverse hoogtes te verkrijgen. Op deze manier bekomt men een openbaring van verschillende geluiden.

4 Hoe te werk gegaan? een site aangemaakt via ‘Wordpress’
Gemeenschappelijk profiel aangemaakt Lay-out aangepast aan onderwerp Verschillende soorten multimedia erop gezet Om al die informatie een beetje te bundelen hebben we een site aangemaakt via ‘Wordpress’ met alle filmpjes en enkele foto’s op. Vertellen hoe dit in zijn werk is gegaan. Wie neemt dit stuk nog voor zijn rekening?

5 Verschillende soorten multimedia
Filmpjes van percussie - bewerkt via Windows Movie Maker - filmpjes geknipt, ingekort  via bewerken: Tool voor knippen Knipbewerking opslaan Blog De filmpjes hebben we bewerkt zodat je, als je op de link klikt op onze site, enkel de stukjes ziet waar er muziek is. Het begin, opstellen en klaarzetten alvorens te kunnen starten, hebben we weggelaten. Ook het einde hebben we bij een aantal filmpjes aangepast. De filmpjes hebben we allemaal via Windows Movie Maker bewerkt. Hoe bewerkt? (Lien)

6 Grootte werd aangepast Bewerken: bijsnijden Het maken van collages
Foto’s Grootte werd aangepast Bewerken: bijsnijden Het maken van collages Via Picasa Aanpassen van de kleuren Via picasa en Paint Blog De foto’s zijn ook bewerkt. We hebben er enkele geknipt, in een collage gezet, bij sommige foto’s hebben we de kleuren ook wat aangepast, … De foto’s hebben we met Picasa bewerkt. Hoe bewerkt? (Zoë) Als eerste moest ik Picasa al downloaden van het internet. Daarna hebben we alle foto’s die we nodig hadden geselecteerd. Elke foto werd bewerkt. Ofwel bijgesneden, de kleur aangepast of het helderder maken van de foto. Daarna hebben we de foto’s gekozen die we in een collage wilden zetten en dit ook gedaan. Daarna hebben wel onze afgewerkte foto’s op onze blog gepost.

7 Contact Formulier wordt ingevuld Vragen komen rechtreeks naar beheerders Blog

8 Powerpoint over percussie gemaakt Aangemaakt in powerpoint 2007
lay-out bewerkt Foto’s bijgevoegd Blog We hebben ook een PowerPoint gemaakt over de percussie zelf. Een informatie ppt om andere mensen te informeren over percussie. Met welke materialen je kunt werken, waar je de percussie het best kan doen, … Ook deze ppt hebben we op onze site gezet. Hoe gemaakt? (vitaly)

9 Dankwoord Wij hopen dat jullie genoten hebben van onze presentatie.
Zoë Michielsens, Liesbeth Somers, Lien Sels en Vitaly De Bolle (Liesbeth)


Download ppt "Toedracht multimedia (Liesbeth)."

Verwante presentaties


Ads door Google