De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TOV!e humor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "TOV!e humor."— Transcript van de presentatie:

1 TOV!e humor

2 Bidden

3 Humor Wat staat er in de dikke van Dale onder humor:
1 dat wat grappig is 2 oog en gevoel voor wat grappig is

4 Waar denk je aan bij humor..
Moppen Grappige teksten Grappige plaatjes

5 Waar moet een goede mop/grap aan voldoen?
In een goede mop zit iets verwerkt van; Discriminatie Iemand in een hoekje drukken (zwart maken) Seksualiteit Respect voor een ander Eerlijkheid

6 Humor, wat is jouw reactie
Zit je in de kerk, vraagt er een klein kind keihard waarom die opa zo zit te slapen. En dat midden in een superserieuze preek!, wat gebeurt er met je lachspieren?

7 Humor, wat is jouw reactie
Eigenlijk hebben jullie beloofd om die gekke slaapfoto van je vriend(in) niet op internet te zetten. Maar ach, kan het eigenlijk wel zoveel kwaad? Oké, ze staat er niet voordelig op, maar maf is hij wel!

8 Humor, wat is jouw reactie
Jeroen is een onwijs toffe klasgenoot. Altijd populair en moppen tappen dat-ie kan! Als de beste. Als hij bezig is dan staat de hele klas eromheen. Moppen over Turken, Marrokanen en homo’s, dat is z’n specialiteit. Sorry maar als hij zo’n bui heeft, dan ga ik dus een straatje om. Hij kan dan leuk lijken maar het gaat altijd ten koste van een ander. Of het nu gaat over homo’s of gewoon over Sam en Moos, dat maakt me weinig uit. Ik hou sowieso niet van dat lollige gedoe. Als-ie op dreef is, dan zorg ik wel dat ik erbij ben. Lachen, man!

9 Humor, wat is jouw reactie
Sabine heeft een k-k-k-k-k-klein s-p-p-p-p-praakgebrekje. Dat wordt lachen, vandaag heeft ze haar spreekbeurt.

10 Social media Hyves Twitter Facebook

11 1 korinthe 13, 4-8a Humor………………Liefde
Het Bijbelgedeelte 1 korinthe 13, 4-8a Humor………………Liefde

12 1 korinthe 13, 4-8a 4 De liefde is geduldig en vol goedheid. De liefde
kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid. 5 Ze is niet grof en niet zelfzuchtig, ze laat zich niet boos maken en rekent het kwaad niet aan, 6 ze verheugt zich niet over het onrecht maar vindt vreugde in de waarheid. 7 Alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze. 8 De liefde zal nooit vergaan.

13 Humor = Liefde 4 De (humor) liefde is geduldig en vol goedheid. De
(humor) liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid. 5 (Humor) Ze is niet grof en niet zelfzuchtig, (humor) ze laat zich niet boos maken en rekent het kwaad niet aan, 6 (humor) ze verheugt zich niet over het onrecht maar vindt vreugde in de waarheid.

14 Het is goed om te lachen!

15 Sela- Wij zijn het licht

16 Psalm 133:1 en 3 Vers 1 Ai ziet, hoe goed, hoe lief'lijk is 't, dat zonen Van 't zelfde huis, als broeders, samen wonen, Daar 't liefdevuur niet wordt verdoofd; 't Is als de zalf op 's Hogepriesters hoofd, De zalf, waarmee hij is aan God gewijd, Die door haar reuk het hart verblijdt. 

17 Psalm 133:3 Vers 3 Waar liefde woont, gebiedt de HEER den zegen: Daar woont Hij Zelf, daar wordt Zijn heil verkregen, En 't leven tot in eeuwigheid. 

18 Afsluiter! je zult de Heere, jouw God, liefhebben boven alles en je naaste als je zelf. Ook als je een mop vertelt!


Download ppt "TOV!e humor."

Verwante presentaties


Ads door Google