De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wijksgewijs is een online sociaal platform binnen een wijk of buurt. Gebruiksvriendelijk. Niet openbaar, maar alleen toegankelijk voor de bewoners van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wijksgewijs is een online sociaal platform binnen een wijk of buurt. Gebruiksvriendelijk. Niet openbaar, maar alleen toegankelijk voor de bewoners van."— Transcript van de presentatie:

1 Wijksgewijs is een online sociaal platform binnen een wijk of buurt. Gebruiksvriendelijk. Niet openbaar, maar alleen toegankelijk voor de bewoners van de betreffende wijk of buurt. Vraag en aanbod, ruilen van goederen en diensten, ideeën en initiatieven voor uw eigen wijk, delen van kennis en ervaring, wijknieuws, de wijkagenda, kunst en cultuur in de wijk, contact met uw buren, met de wijkregisseur, wijkwethouder of wijkagent > dit zijn een paar van de mogelijkheden via wijksgewijs. Elke wijk of buurt kan zijn eigen wijksgewijs krijgen.

2

3

4

5 mede mogelijk gemaakt door: www.wijksgewijs.nl/holthuizen www.wijksgewijs.nl/holthuizen Dienst Stadsbeheer Gemeente Arnhem

6

7 S p r o k k e l e n L i c h t f e e s t 2 9 o k t o b e r P a r k I m m e r l o o k o m j e b u i t e n s p e l e n ?

8 winterfeestje

9 o l zn i u e h h t


Download ppt "Wijksgewijs is een online sociaal platform binnen een wijk of buurt. Gebruiksvriendelijk. Niet openbaar, maar alleen toegankelijk voor de bewoners van."

Verwante presentaties


Ads door Google