De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De opdracht Maak een constructie die zo ver Mogelijk reikt. Probeer je constructie contact te Laten maken met die van een ander Team. Voorwaarden:

Verwante presentaties


Presentatie over: "De opdracht Maak een constructie die zo ver Mogelijk reikt. Probeer je constructie contact te Laten maken met die van een ander Team. Voorwaarden:"— Transcript van de presentatie:

1 De opdracht Maak een constructie die zo ver Mogelijk reikt. Probeer je constructie contact te Laten maken met die van een ander Team. Voorwaarden:

2 80 gram A4 Bare hands Teeth Spit and sweat

3 Papier constructie

4

5 http://www.ocb.ugent.be/toren.html

6 Als je bent ingedeeld in een team Stel elkaar op de hoogte van je experimenten. Spreek af welk constructieprincipe jullie zullen gebruiken. Wat wordt jullie strategie. Trek hiervoor 15 minuten uit

7 Bouwtijd 85 min

8 Maak een verslag van deze opdracht Voeg het verslag bij je vooronderzoek. Je 10 experimenten op schets en foto Welke experimenten zijn toegepast Hoe gingen jullie te werk. Plannen, schetsen, foto´s Hoe hebben jullie samengewerkt. Wat was hierbij van belang. Wat zijn voordelen van het samenwerken t.o.v. alleen werken. Resultaat, Conclusies, reflectie Foto´s van het resultaat

9 Volgende week presentaties vooronderzoek.


Download ppt "De opdracht Maak een constructie die zo ver Mogelijk reikt. Probeer je constructie contact te Laten maken met die van een ander Team. Voorwaarden:"

Verwante presentaties


Ads door Google