De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door Sanne en Itxaso. Onderwerpen de geschiedenis de geschiedenis De ontwerpers De ontwerpers Modeshows Modeshows Verschillende stijlen Verschillende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door Sanne en Itxaso. Onderwerpen de geschiedenis de geschiedenis De ontwerpers De ontwerpers Modeshows Modeshows Verschillende stijlen Verschillende."— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door Sanne en Itxaso

2 Onderwerpen de geschiedenis de geschiedenis De ontwerpers De ontwerpers Modeshows Modeshows Verschillende stijlen Verschillende stijlen Zomer en winterkleding Zomer en winterkleding schoenen schoenen Merken Merken Mode in de toekomst Mode in de toekomst

3 De geschiedenis Vroeger waren de hoepel rokken in de mode maar ook hele grote en hoge pruiken. Vroeger waren de hoepel rokken in de mode maar ook hele grote en hoge pruiken.

4 Ontwerpers van nu Er zijn heel veel ontwerpers! Er zijn heel veel ontwerpers! Bijvoorbeeld: armani, boss, Bijvoorbeeld: armani, boss, d en g, berschache, gucci, prada, d en g, berschache, gucci, prada,

5 De modeshows De meeste modeshows worden gehouden in Milaan en Parijs. De ontwerpers komen ook de catwalk op. De meeste modeshows worden gehouden in Milaan en Parijs. De ontwerpers komen ook de catwalk op.

6 Verschillende stijlen Een stijl kan zijn met rokjes, spijkerbroeken en sweaters Een stijl kan zijn met rokjes, spijkerbroeken en sweaters

7 Zomer en winterkleding De zomerkleding is bijvoorbeeld : De zomerkleding is bijvoorbeeld : Een bikini of een topje of een korte rok enzovoort! En winterkleding is dan bijvoorbeeld: winterjas of een sjaal of een Een bikini of een topje of een korte rok enzovoort! En winterkleding is dan bijvoorbeeld: winterjas of een sjaal of een Paar wanten enzovoort! Paar wanten enzovoort!

8 Schoenen

9 Merken Nike, puma, uggs, bjorn borg, vty,dior adidas, Aprilevil, vingino, muchacho malo, diesel, replay, birckenstock, jaguar enzo Nike, puma, uggs, bjorn borg, vty,dior adidas, Aprilevil, vingino, muchacho malo, diesel, replay, birckenstock, jaguar enzo

10 Mode in de toekomst De mode in de toekomst kan er zo uit zien: De mode in de toekomst kan er zo uit zien:


Download ppt "Gemaakt door Sanne en Itxaso. Onderwerpen de geschiedenis de geschiedenis De ontwerpers De ontwerpers Modeshows Modeshows Verschillende stijlen Verschillende."

Verwante presentaties


Ads door Google