De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

CKV Sport opdracht B. Deze presentatie is gemaakt door Michael Metselaar uit T3B.

Verwante presentaties


Presentatie over: "CKV Sport opdracht B. Deze presentatie is gemaakt door Michael Metselaar uit T3B."— Transcript van de presentatie:

1 CKV Sport opdracht B. Deze presentatie is gemaakt door Michael Metselaar uit T3B.

2 Voor bijna alle sporten, want het is een trainingspak. Dit pak is voor de sport zwemmen bestemd. Deze broek is vanuit de skate mode ontwikkelt. Dit shirt is bestemd voor trainingen in de openlucht. Ik zou dit pak niet meer dragen, want ik vind het lelijk. Ik zou dit niet dragen, want het is voor vrouwen. Ik zou deze broek niet dragen, want ik vind het geen mooie kleur. Ik zou dit shirt niet dragen, want ik vind wit geen mooie kleur.

3 Ik zou dit niet meer dragen want, het ziet er niet mooi uit. Dit trainingsjasje is bedoelt om warm te blijven tijdens een rust. Ik zou dit niet meer dragen, want ik vind het niet mooi. Dit is een zaalschoen voor sporten in een hal(zaal). Ik zou dit trainingsjasje wel willen dragen, want het ziet er mooi uit. Ik zou deze schoen niet willen dragen want, ik vind het geen mooi model.

4 Dit is een zaalschoen voor sporten in een hal(zaal). Deze trainingspakken zijn voor bijna alle sporten bedoelt, omdat het voor trainingen bestemd is. Ik zou dit pak wel dragen, omdat het er nog wel mooi uitziet. Ik zou deze schoen wel dragen, want ik vind het er mooi uitzien.


Download ppt "CKV Sport opdracht B. Deze presentatie is gemaakt door Michael Metselaar uit T3B."

Verwante presentaties


Ads door Google