De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Maud van de Looy Maud van de Looy 8b 8b. Avondkleding Avondkleding Voor de dames Voor de dames Voor de heren Voor de heren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Maud van de Looy Maud van de Looy 8b 8b. Avondkleding Avondkleding Voor de dames Voor de dames Voor de heren Voor de heren."— Transcript van de presentatie:

1 Maud van de Looy Maud van de Looy 8b 8b

2 Avondkleding Avondkleding Voor de dames Voor de dames Voor de heren Voor de heren

3 Modelzzzzzzz

4 Accessoires

5 Verkoopster Verkoopster Word jij verkoopster? Word jij verkoopster? Kan je mensen adviseren? Kan je mensen adviseren? Hou je van mode? Hou je van mode? dan….. Klik hier dan….. Klik hierdan….. Klik hierdan….. Klik hier

6 Dannnnnn……… Is jouw beroep: Is jouw beroep: Mode verkoopster!!!!! Mode verkoopster!!!!! Gefeliciteerd!!! Met je nieuwe beroep!!!!!!

7 Hot Bloemen zijn helemaal Hot deze zomer!!! Klik hier voor Sterren zijn cool Sterren zijn cool

8 Sterren zijn cool Wil jij een leuke print op je rok of topje??? Wil jij een leuke print op je rok of topje??? Ga dan voor de ster!!!! Ga dan voor de ster!!!!

9 1.Global mix 2.Classic romance 3.Nautic summer

10 De echte musthave is toch wel: De zonnebril De zonnebril

11 Pimp jouw spullies!!!!! Maak ze nog leuker met van alles de bekendste pimp is toch wel de bling bling Je kunt van alles pimpen zoals je zelf wil!!! bijvoorbeeld je mobieltje of je iPod. Maar eigenlijk is alles pimpbaar!!!!!!


Download ppt "Maud van de Looy Maud van de Looy 8b 8b. Avondkleding Avondkleding Voor de dames Voor de dames Voor de heren Voor de heren."

Verwante presentaties


Ads door Google