De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deadline magazine. Inhoud  Elke week een bekende kunstenaar, grafisch vormgever invloed van het verleden  Linken deze met een opkomende kunstenaar die.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deadline magazine. Inhoud  Elke week een bekende kunstenaar, grafisch vormgever invloed van het verleden  Linken deze met een opkomende kunstenaar die."— Transcript van de presentatie:

1 Deadline magazine

2 Inhoud  Elke week een bekende kunstenaar, grafisch vormgever invloed van het verleden  Linken deze met een opkomende kunstenaar die zich laat beïnvloeden hierdoor.

3 vormgeving

4  Er staat altijd een lijn door de website heen.  Er is altijd een nieuwkomer ( toekomst ) die geïnspireerd is door het werk van de oude kunstenaar (verleden).  Links zie je de oude kunstenaar of inspiratiebron (kan ook een film zijn) en rechts de nieuwe kunstenaar.

5 voorbeeld

6 Betekenis  De betekenis van deze website is het combineren van oud en nieuw zodat mensen meer inzicht krijgen in kunst.  Op een andere manier kunnen kijken naar kunst.  Daarnaast kan het fungeren als inspiratiebron  En geeft de website tijd en ruimte aan nieuwe kunstenaars om zichzelf bekend te maken.

7 Redactie Brainstormen aan het begin van de week ( iedereen )  Hoofdredactie  Art director  Grafische vormgevers  Webdesigners  Journalisten  camera/geluid/licht mensen  Fotograaf


Download ppt "Deadline magazine. Inhoud  Elke week een bekende kunstenaar, grafisch vormgever invloed van het verleden  Linken deze met een opkomende kunstenaar die."

Verwante presentaties


Ads door Google