De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Greenpeace. Natuurbeschermers Hey, Mijn naam is Karl en ik werk voor de milieuorganisatie Greenpeace. We proberen ervoor te zorgen dat de natuur en de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Greenpeace. Natuurbeschermers Hey, Mijn naam is Karl en ik werk voor de milieuorganisatie Greenpeace. We proberen ervoor te zorgen dat de natuur en de."— Transcript van de presentatie:

1 Greenpeace

2 Natuurbeschermers Hey, Mijn naam is Karl en ik werk voor de milieuorganisatie Greenpeace. We proberen ervoor te zorgen dat de natuur en de dieren beschermd worden. Helaas zitten wij met een probleem. De natuur wordt op verschillende plaatsen in België bedreigd. Kunnen jullie ons helpen om dit op te lossen? Groetjes Karl

3 Hoofdkwartier te Hasselt

4 Milieuproblemen Recyclage in de omgeving van Hasselt.

5 Milieuproblemen Water in de Schelde.

6 Milieuproblemen Beschermde natuurgebieden.

7 Dierenproblemen De verdwaalde geit.

8 Dierenproblemen De ontsnapte zoodieren.

9 Dierenproblemen Natuurhulpcentrum te Opglabbeek.

10 Natuurproblemen Karl: Als beloning voor jullie inzet, worden jullie benoemd tot officiële medewerkers van Greenpeace. Tot slot wil ik jullie nog bedanken voor de moeite.

11 Artikel Binnenland De vervuiling op de Schelde die maandag opgemerkt werd in het West-Vlaamse Kerkhove (Avelgem) bereikte woensdag het Oost-Vlaamse Asper (Gavere). Het gaat om een wolk van tien tot vijftien kilometer afvalwater, zo werd vernomen bij de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM). Het vervuilde afvalwater is afkomstig uit Wallonië en bevat bacteriën die veel zuurstof verbruiken, waardoor vissen in ademnood raken en kunnen sterven. In een jachthaven in Kerkhove werden tot dusver honderden dode vissen uit het water gehaald. Het is onduidelijk hoeveel schade het afvalwater aan het ecosysteem zal aanrichten. "De vraag is of de vervuiling zich in een wolk verplaatst of uiteindelijk zal verdunnen", klinkt het. Toch zegt de VMM dat woensdag de zuurstofconcentraties stroomopwaarts in Kluisbergen weer op een "aanvaardbaar" niveau zijn. Bron: Gazet Van Antwerpen. 26/09


Download ppt "Greenpeace. Natuurbeschermers Hey, Mijn naam is Karl en ik werk voor de milieuorganisatie Greenpeace. We proberen ervoor te zorgen dat de natuur en de."

Verwante presentaties


Ads door Google