De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Spreker: Andries van der Wal Liturg: Frans Erkens Muziek: Marco Nobels Schriftlezing: 1 Korinthiërs 15:20-28 zondag 26 januari "Maaltijd van de Heer" met.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Spreker: Andries van der Wal Liturg: Frans Erkens Muziek: Marco Nobels Schriftlezing: 1 Korinthiërs 15:20-28 zondag 26 januari "Maaltijd van de Heer" met."— Transcript van de presentatie:

1 Spreker: Andries van der Wal Liturg: Frans Erkens Muziek: Marco Nobels Schriftlezing: 1 Korinthiërs 15:20-28 zondag 26 januari "Maaltijd van de Heer" met 'nablijven' Op de boekentafel: Leesrooster januari

2 Schriftlezing 1 Korinthiërs 15:20-28

3 20 Maar nu, Christus is opgewekt uit de doden, als eersteling van hen, die ontslapen zijn. 21 Want, dewijl de dood er is door een mens, is ook de opstanding der doden door een mens. 22 Want evenals in Adam allen sterven, zo zullen ook in Christus allen levend gemaakt worden.

4 23 Maar ieder in zijn eigen rangorde: Christus als eersteling, vervolgens die van Christus zijn bij zijn komst; 24 daarna het einde, wanneer Hij het koningschap aan God de Vader overdraagt, wanneer Hij alle heerschappij, alle macht en kracht onttroond zal hebben. 25 Want Hij moet als koning heersen, totdat Hij al zijn vijanden onder zijn voeten gelegd heeft. 26 De laatste vijand, die onttroond wordt, is de dood, 27 want alles heeft Hij aan zijn voeten onderworpen.

5 Maar wanneer Hij zegt, dat alles onderworpen is, is blijkbaar Hij uitgezonderd, die Hem alles onderworpen heeft. 28 Wanneer alles Hem onderworpen is, zal ook de Zoon zelf Zich aan Hem onderwerpen, die Hem alles onderworpen heeft, opdat God zij alles in allen.

6 Niemand uitgezonderd! 1 Kor. 15:20-28

7

8 ‘Maar nu, Christus is opgewekt uit de doden, als eersteling van hen die ontslapen zijn.’ [vs.20]

9

10 ‘ Want, daar nu door een mens de dood is, is ook door een mens de opstanding van de doden’ [vs.21 - lett.]

11

12

13


Download ppt "Spreker: Andries van der Wal Liturg: Frans Erkens Muziek: Marco Nobels Schriftlezing: 1 Korinthiërs 15:20-28 zondag 26 januari "Maaltijd van de Heer" met."

Verwante presentaties


Ads door Google