De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

"Gezicht op Mars niet natuurlijk" Het gezicht op Mars volgens NASA een speling van de schaduw lijkt toch met meer mysterie omhult te zijn dan eerder gedacht.

Verwante presentaties


Presentatie over: ""Gezicht op Mars niet natuurlijk" Het gezicht op Mars volgens NASA een speling van de schaduw lijkt toch met meer mysterie omhult te zijn dan eerder gedacht."— Transcript van de presentatie:

1

2 "Gezicht op Mars niet natuurlijk" Het gezicht op Mars volgens NASA een speling van de schaduw lijkt toch met meer mysterie omhult te zijn dan eerder gedacht. Zo liggen er een aantal cocentrische stenen rondom het "bouwwerk' en zijn er meer aanwijzingen van onnatuurlijk bouwsels op de planeet. “Men vreest voor het erigste.”zegt de baas van N.A.S.A. "Gezicht op Mars niet natuurlijk"

3 Ondertussen dat de aarde een catastrofisch ondekking ontdekt kijkt familie Halteren TV Wat is het gezelig,he! Ga ga goe goe Ja, schat.

4

5 O!Nee! De Aliëns willen de aarde overnemen!

6

7 Te laat ze zijn al bij de koningin! Aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaah!

8

9


Download ppt ""Gezicht op Mars niet natuurlijk" Het gezicht op Mars volgens NASA een speling van de schaduw lijkt toch met meer mysterie omhult te zijn dan eerder gedacht."

Verwante presentaties


Ads door Google