De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

parkieten komen uit Australië

Verwante presentaties


Presentatie over: "parkieten komen uit Australië"— Transcript van de presentatie:

1 parkieten komen uit Australië
Grasparkiet parkieten komen uit Australië

2 Broedseizoen Het broeden duurt 21 dagen. Na 6 a 7weken zijn de kuikens helemaal zelfstandig en kunnen ze weg bij de moeder.

3 Parkieten speelgoed Speel goed voor een parkiet is belangrijk anders gaat de parkiet zich vervelen. Er zijn verschillende soorten speelgoed van spiegeltjes tot belletjes

4 vakantie Als je op vakantie gaat moet er om iemand voor de parkiet zorgen dus dan moet je nog iemand zoeken.

5 gezelschap Zorg er voor dat een parkiet niet de hele dag alleen zit want dat zorgt voor stress. als je de hele dag moet werken kan je nog een parkietje er bij nemen want dan is hij tenminste niet alleen.

6 Tam maken Het tam maken van een grasparkiet is niet zo heel makkelijk als je denkt. Je moet veel geduld hebben om hem tam te krijgen.

7 Verzorging De parkiet is heel wat bezig met het verzorgen van zijn veren (helaas kon ik geen plaatje vinden) een parkiet kan je ook in bad doen dat vinden ze ook wel lekker. (niet alle)

8 Gevaren bij vliegen Je moet er altijd bij blijven als je weg gaat moet je de parkiet in de kooi doen anders gaat het mis zo als dit: hij komt vast te zitten en raakt in paniek of komt in kokend heet water of hij raakt in paniek als hij alleen is en zo nog veel meer …. einde…


Download ppt "parkieten komen uit Australië"

Verwante presentaties


Ads door Google