De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Verito Verito is een partner die met u meedenkt en met u meegroeit naar de toekomst. Samenwerking en partnership staat bij Verito hoog in.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Verito Verito is een partner die met u meedenkt en met u meegroeit naar de toekomst. Samenwerking en partnership staat bij Verito hoog in."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Verito Verito is een partner die met u meedenkt en met u meegroeit naar de toekomst. Samenwerking en partnership staat bij Verito hoog in het vaandel.

3 Onze visie op Commerci ë le opleidingen De geintegreerde totaaloplossing biedt u de mogelijkheid om al uw bedrijfsprocessen vast te leggen, eenvoudig te beheren en deze gegevens te analyseren en rapporteren om uw organisatie te optimaliseren.

4 Kunstcentrum de Kunstlinie werkt met Dynamics ERP. De Kunstlinie zocht naar een integrale totaaloplossing voor hun bedrijfsprocessen. Standaard software die haar specifieke processen ondersteunt. En die met de Kunstlinie meegroeit bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

5 Alle primaire processen worden met een oplossing ondersteund. Van cursus- en lesbeheer tot webontsluiting, van projectbeheer tot de financiele administratie. Met als resultaat een compleet relatiebeeld en eenduidige rapportages. Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

6 Verito Education is een gebruikersvriendelijke, snelle en intuitieve oplossing, waarmee alle primaire processen worden ondersteund. Een stabiele basis die ook toekomstige ontwikkelingen ondersteunt. En die compleet geintegreerd is met andere Microsoft producten. De belangrijkste voordelen zijn: Betere dienstverlening naar de klanten Snellere en betere rapportages Beter inzicht in dagelijkse gang van zaken Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP?

7 Verito Education steekt met kop en schouders uit boven de andere leveranciers die in deze branche actief zijn. Zowel de software als de manier van werken spreekt mij enorm aan. Bent u tevreden over Dynamics ERP?

8 Bezoekadres: Stadhoudersmolenweg 54, 7317 AX, Apeldoorn Postadres: Postbus 4163, 7320 AD, Apeldoorn Telefoon: (055) 534 30 06 Fax: (055) 534 30 10 E-mail: info@verito.nl URL website: www.verito.nl Contactpersoon: Owe Loonstra Contact


Download ppt "De kracht van Verito Verito is een partner die met u meedenkt en met u meegroeit naar de toekomst. Samenwerking en partnership staat bij Verito hoog in."

Verwante presentaties


Ads door Google