De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde oplossingen waarbij ERP volledig samenwerkt met het CRM systeem, binnen een optimale infrastructuur, al dan niet in een portal op basis van.NET of SharePoint technologie. Duurzame ICT-oplossingen met duidelijke toegevoegde waarde!

3 Onze visie op de logistieke sector Zeker in de logistieke sector staat een bedrijf nooit op zichzelf: als logistiek dienstverlener vormt u een onmisbare schakel in de totale bedrijfsketen. Een belangrijke succesfactor is de toegevoegde waarde die u uw klanten biedt. Als logistieke partner wilt u daarom snel en doelgericht kunnen anticiperen op de behoeften en ontwikkeling van uw klanten.

4 Onze oplossing Met Q-TMS (Qurius Transport Management System) biedt Qurius een complete software-oplossing voor het ondersteunen en optimaliseren van al uw transportmanagement-processen. Q-TMS ondersteunt het beheer van een breed scala aan operationele en financiële goederen- en informatiestromen van logistieke dienstverleners. Complexe transportcontracten (tarieven) zijn eenvoudig in te voeren en te onderhouden. Q-TMS geeft u inzicht in het gebruik en onderhoud van uw wagenpark en alle andere stamgegevens.

5 Bezoekadres: Van Voordenpark 1a, 5301 KP Zaltbommel Postadres: Postbus 258, 5300 AG Zaltbommel Telefoon: +31 (0)418 68 35 00 Fax: +31 (0)418 68 35 35 E-mail: info.nl@qurius.com URL website: www.qurius.nl/transport Contactpersoon: Sophie Makker Naam Twitter account: QuriusNL Contact


Download ppt "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde."

Verwante presentaties


Ads door Google