De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge ï ntegeerde oplossingen waarbij ERP volledig samenwerkt met het CRM systeem, binnen een optimale infrastructuur, al dan niet in een portal op basis van.NET of SharePoint technologie. Duurzame ICT oplossingen met duidelijke toegevoegde waarde!

3 Onze visie op de zakelijke dienstverlening Zakelijke dienstverleners worden transparanter en zijn steeds vaker 24/7 bereikbaar en door de minder uitbundige economische groei, neemt het belang van het ontwikkelen van nieuwe strategieën toe. Ook is er een omslag gaande van eenrichtingsverkeer naar een dialoog, van delegeren naar coachen en van werk OF privé naar werk EN privé. We staan aan de vooravond van een cultuuromslag, waarbij uw medewerkers en relaties steeds meer centraal komen te staan.

4 Onze oplossing Qurius biedt u een integraal Microsoft informatieplatform gebaseerd op Microsoft Dynamics. Een applicatie die makkelijk en vriendelijk is in gebruik en geïntegreerd is in een vertrouwde omgeving. De PSO oplossing van Qurius is gebaseerd op Assistance PSA for Microsoft Dynamics CRM 2011 van onze partner Assistance Software. Het is een door Microsoft gecertificeerde oplossing specifiek voor dienstverleners die kiezen voor efficiëntie en voor software van de toekomst.

5 Bezoekadres: Van Voordenpark 1a, 5301 KP Zaltbommel Postadres: Postbus 258, 5300 AG Zaltbommel Telefoon: +31 (0)418 68 35 00 Fax: +31 (0)418 68 35 35 E-mail: info.nl@qurius.com URL website: www.qurius.nl/professionalservices Contactpersoon: Heather Gee Naam Twitter account: QuriusNL Contact


Download ppt "De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge."

Verwante presentaties


Ads door Google