De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Omstreeks deze tijd van ‘t jaar staan velen met hun briefje klaar. Omstreeks deze tijd van ‘t jaar staan velen met hun briefje klaar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Omstreeks deze tijd van ‘t jaar staan velen met hun briefje klaar. Omstreeks deze tijd van ‘t jaar staan velen met hun briefje klaar."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Omstreeks deze tijd van ‘t jaar staan velen met hun briefje klaar. Omstreeks deze tijd van ‘t jaar staan velen met hun briefje klaar.

4 En alles wat met geld te koop is vat men voor je in een wens. En alles wat met geld te koop is vat men voor je in een wens.

5 Maar ik wens jou geen diamanten geen weelde rijkdom of fortuin. Maar ik wens jou geen diamanten geen weelde rijkdom of fortuin.

6 Ik wens voor jou zeven regenbogen als brug tussen verlangen en voldoening. Ik wens voor jou zeven regenbogen als brug tussen verlangen en voldoening.

7 Ik wens voor jou zoveel fijne dingen als er bij vriesweer sterren aan de hemel staan. Ik wens voor jou zoveel fijne dingen als er bij vriesweer sterren aan de hemel staan.

8 Ik wens voor jou een loeiende storm, heel af en toe, om zotte dromen door je hoofd te jagen. Ik wens voor jou een loeiende storm, heel af en toe, om zotte dromen door je hoofd te jagen.

9 Ik wens je warme zonneschijn, op de gezichten van wie je lief zijn. Ik wens je warme zonneschijn, op de gezichten van wie je lief zijn.

10 Ik wens je ook een beetje mist, om verdriet wat toe te dekken. Ik wens je ook een beetje mist, om verdriet wat toe te dekken.

11 Gelukkig Nieuwjaar Kortom ik wens jou een heel Kortom ik wens jou een heel

12 en wees in de donkere tijd van t jaar een lichtje voor elkaar. en wees in de donkere tijd van t jaar een lichtje voor elkaar.

13 2010


Download ppt "Omstreeks deze tijd van ‘t jaar staan velen met hun briefje klaar. Omstreeks deze tijd van ‘t jaar staan velen met hun briefje klaar."

Verwante presentaties


Ads door Google