De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De klaskrant De nieuwtjes van december. Sint op school De sint is op school geweest en dit jaar was smulpiet erbij!!!! We moesten smulpiet terug fit maken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De klaskrant De nieuwtjes van december. Sint op school De sint is op school geweest en dit jaar was smulpiet erbij!!!! We moesten smulpiet terug fit maken."— Transcript van de presentatie:

1 De klaskrant De nieuwtjes van december

2 Sint op school De sint is op school geweest en dit jaar was smulpiet erbij!!!! We moesten smulpiet terug fit maken en om dat te doen moesten we spelletjes verzinnen. Het was ons gelukt om smul piet terug fit te maken!!!! Toen ze weg gingen kregen we 2 cadeautjes: een mand vol snoep en een bon voor 1x te gaan schaatsen.

3 Toetsenmaand gaat van start!! de maand december is een echte stressmaand, heel de maand hebben we veel toetsen. Veel leren is dan ons motto. we hadden toetsen van: wiskunde, Nederlands, Frans, W.O., L.O. en dictee Op 20 december kregen we ons rapport.

4 Kerst op school Op 20 december hadden we kerstfeest op school. We moesten liedjes zingen zoals joyuex Noëll met het 1st en 2 de en 3 de en 4 de en 5 de en Let it snow met het 5 de. Nadien stond het oudercomitè klaar met hapjes en drankjes.

5 De kerstvakantie De kerstvakantie begon op 20 december. Iedereen heeft heel hard uitgekeken naar de kerstvakantie, maar onder de kerstvakantie waren er toch leerlingen die terug naar school wouwen om hun vrienden terug te zien. Nu de kerst vakantie is afgelopen kunnen we beginnen met een nieuw semester.


Download ppt "De klaskrant De nieuwtjes van december. Sint op school De sint is op school geweest en dit jaar was smulpiet erbij!!!! We moesten smulpiet terug fit maken."

Verwante presentaties


Ads door Google