De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het jaaroverzicht van 2013 Openingsdia (titel, slogan, beeld,…) Hoe zie ik de wereld in 2013? –Economie: werkloosheid, landen in crisis, bedrijven naar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het jaaroverzicht van 2013 Openingsdia (titel, slogan, beeld,…) Hoe zie ik de wereld in 2013? –Economie: werkloosheid, landen in crisis, bedrijven naar."— Transcript van de presentatie:

1 Het jaaroverzicht van 2013 Openingsdia (titel, slogan, beeld,…) Hoe zie ik de wereld in 2013? –Economie: werkloosheid, landen in crisis, bedrijven naar buitenland,… –Milieu: internationale bindende maatregelen, de gewone mens en het milieu, global warming,… –Politiek: regering Di Rupo I, Vlaamse regering (Vlaanderen in actie) –Internationale Politiek: de situatie in Syrië, Israël en Palestina, Congo, N en Z- Korea, Rusland (Poetin), Iran en zijn kernwapens, Myanmar,… –Religie en de mens: toenadering of nog meer afstand, andere manieren van zingeving,…

2 Het jaaroverzicht van 2013 Waar sta ik in 2013? Wat zijn mijn persoonlijke doelstellingen? Wat zie ik als mijn grootste struikelblokken? Kijk ik met vertrouwen of wantrouwen naar de toekomst? Schrikt de economische crisis mij af? Hoe beleef ik momenten van zingeving? (muziek, films, samenzijn met anderen, netlog, facebook, kerk, moskee, romans, gedichten,…)

3 Het jaaroverzicht van 2013 -Maak een zinvolle presentatie met beelden en muziek -Overdrijf niet met beelden en speciale effecten: sober zijn is de boodschap -Wees niet tevreden met ALLEEN maar een goede powerpoint -Verzorg je presentatie in de klas -Vijf minuten aan het woord -Je mag gebruik maken van andere attributen tijdens je presentatie -Het is NIET toegelaten de volledige vijf minuten te vullen met beelden en muziek. Ik wil JOUW stem horen!

4 Het jaaroverzicht van 2013 -7.3 -7-01 & 14-01: voorbereiden taak in PC-lokaal -28-01 & 4-02: voorbrengen taak -6.11 -10-01 : voorbereiden taak in PC-lokaal -15-01 & 22-01: voorbrengen taak


Download ppt "Het jaaroverzicht van 2013 Openingsdia (titel, slogan, beeld,…) Hoe zie ik de wereld in 2013? –Economie: werkloosheid, landen in crisis, bedrijven naar."

Verwante presentaties


Ads door Google