De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het nachtmerrieneefje Schrijver Paul van Loon Schrijver Paul van Loon Met tekeningen van Hugo van Look Met tekeningen van Hugo van Look Een avontuur van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het nachtmerrieneefje Schrijver Paul van Loon Schrijver Paul van Loon Met tekeningen van Hugo van Look Met tekeningen van Hugo van Look Een avontuur van."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het nachtmerrieneefje Schrijver Paul van Loon Schrijver Paul van Loon Met tekeningen van Hugo van Look Met tekeningen van Hugo van Look Een avontuur van Dolfje Weerwolfje Een avontuur van Dolfje Weerwolfje

3 Ik heb dit boek gekozen omdat het een leuk en spannend verhaal is.

4 Over Paul van Loon Paul van Loon is een schrijver van boeken voor kinderen van 7 tot 99 jaar. Paul van Loon is een schrijver van boeken voor kinderen van 7 tot 99 jaar. Zelf houdt hij het meest van griezelverhalen, gekke verhalen en van grumo verhalen (dat is een combinatie van de eerste twee). Zelf houdt hij het meest van griezelverhalen, gekke verhalen en van grumo verhalen (dat is een combinatie van de eerste twee).

5 Hij is geboren op 17 april 1955. Zijn eerste boek was: boven op tante Agaat (1983) De bekendste boeken; Dolfje Weerwolfje De Griezelbus Meester Kikker Nooit de buren bijten.

6 Dolfje Weerwolfje was ook in het theater in 2003. Dolfje Weerwolfje was ook in het theater in 2003. Paul heeft 10 keer de prijs van de Nederlandse kinder jury gekregen, de eerste keer in 1996 en laatste in 2009 voor Dolfje sneeuwwolfje. Paul heeft 10 keer de prijs van de Nederlandse kinder jury gekregen, de eerste keer in 1996 en laatste in 2009 voor Dolfje sneeuwwolfje. Ook in het buitenland zijn de boeken van Dolfje Weerwolfje. Ook in het buitenland zijn de boeken van Dolfje Weerwolfje.

7 namen Hoofdpersoon Timmie Vriend Dolfje Weerwolfje Neefje Olaf

8 Het verhaal in het kort

9 Nu ga ik iets voorlezen

10 Zijn er nog VRAGEN?

11 Eind


Download ppt "Het nachtmerrieneefje Schrijver Paul van Loon Schrijver Paul van Loon Met tekeningen van Hugo van Look Met tekeningen van Hugo van Look Een avontuur van."

Verwante presentaties


Ads door Google