De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kopjes : Waarom ik voor dit boek heb gekozen Wie is Pinkeltje De schrijver De tekenaar Andere boeken Samenvatting Stukje voor lezen vragen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kopjes : Waarom ik voor dit boek heb gekozen Wie is Pinkeltje De schrijver De tekenaar Andere boeken Samenvatting Stukje voor lezen vragen."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Kopjes : Waarom ik voor dit boek heb gekozen Wie is Pinkeltje De schrijver De tekenaar Andere boeken Samenvatting Stukje voor lezen vragen

4 Waarom ik voor deze boek heb gekozen Ik heb voor dit boek gekozen omdat het een spannend boek is en andere boeken van Pinkeltje zijn heel leuk.

5 Wie is pinkeltje Pinkeltje is zo groot als een duim. Je kunt Pinkeltje herkennen aan een rode jas, een blauwe broek en een blauwe puntmuts.

6 De schrijver Dick Laan 1894 Geboren : Wormerveer Bekend om Pinkeltje boeken Overleed in 1973 79 jaar

7 De tekenaar Julius Ros 1952 Geboren : Den Haag

8 Andere boeken

9 Samenvatting Pinkeltjes land Tovenaar Tirandu Spreuk Toverboek Toverzwaard Betoverde bos Wat is het Geheim raadselachtige toverkogel ?

10 Stukje voorlezen

11 Vragen 1.Hoe ziet pinkeltje er uit ? 2.Hoe heet de boze tovenaar ? 3.Hoe heet de schrijver en de tekenaar ? 4.Wie gaat er naar het betoverde bos ?

12 einde


Download ppt "Kopjes : Waarom ik voor dit boek heb gekozen Wie is Pinkeltje De schrijver De tekenaar Andere boeken Samenvatting Stukje voor lezen vragen."

Verwante presentaties


Ads door Google