De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zelf lezen Ik hou mijn boekbespreking over het boek kippenvel omdat ik het over een leuk griezelboek wilde houden. Ik heb er zin in en ik hoop jullie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zelf lezen Ik hou mijn boekbespreking over het boek kippenvel omdat ik het over een leuk griezelboek wilde houden. Ik heb er zin in en ik hoop jullie."— Transcript van de presentatie:

1

2 Zelf lezen Ik hou mijn boekbespreking over het boek kippenvel omdat ik het over een leuk griezelboek wilde houden. Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook. :

3 Gegevens van het boek - De schrijver: - De uitgeverij: - Vertaald: - De Engelse titel: Goosebumps-The girl who cried monster.

4 hoofdpersonen Miranda Miranda Alex Alex

5 Een stukje lezen Een stukje lezen kfj kfj

6 Mijn eigen mening Mijn eigen mening Spannend Spannend Griezelig Griezelig Heel leuk Heel leuk Een aanrader Een aanrader

7 Andere boeken Andere boeken Kippenvel: Grafstenen Kippenvel: Het spookt bij de buren Kippenvel: Monsterbloed Kippenvel: Eet smakelijk… Kippenvel: Het masker Kippenvel: De getikte klok Kippenvel: De vloek van de farao

8 Zelf lezen Dit was mijn boekbespreking. Ik hoop dat jullie het leuk vonden


Download ppt "Zelf lezen Ik hou mijn boekbespreking over het boek kippenvel omdat ik het over een leuk griezelboek wilde houden. Ik heb er zin in en ik hoop jullie."

Verwante presentaties


Ads door Google