De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

OLV Ziekenhuis – aankondiging activiteiten. Alle activiteiten worden op de website van het OLV Ziekenhuis aangekondigd, onder de rubriek “Kalender”.

Verwante presentaties


Presentatie over: "OLV Ziekenhuis – aankondiging activiteiten. Alle activiteiten worden op de website van het OLV Ziekenhuis aangekondigd, onder de rubriek “Kalender”."— Transcript van de presentatie:

1 OLV Ziekenhuis – aankondiging activiteiten

2 Alle activiteiten worden op de website van het OLV Ziekenhuis aangekondigd, onder de rubriek “Kalender”.

3 Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen artsen/ zorgverleners/iedereen. Het doelpubliek wordt telkens vermeld in de titel.

4 Men moet zich meestal altijd inschrijven op een activiteit. Soms wordt dit expliciet vermeld.

5 Als dit niet het geval is, moet men zich inschrijven via Kathleen De Beer (dienst communicatie).

6 Activiteiten zijn doorgaans gratis (tenzij activiteiten die georganiseerd worden door externe vakorganisaties; de betaling wordt dan door de organisator geregeld). Accreditering wordt voor elke activiteit door Kathleen De Beer bij het RIZIV aangevraagd.

7 Activiteiten die door het RIZIV geaccrediteerd zijn, zijn zichtbaar op de website: Zorgverleners  Accrediteringen.

8 De gegevens van de aanwezige artsen worden na de activiteit door Kathleen De Beer rechtstreeks op de website van het RIZIV ingegeven.


Download ppt "OLV Ziekenhuis – aankondiging activiteiten. Alle activiteiten worden op de website van het OLV Ziekenhuis aangekondigd, onder de rubriek “Kalender”."

Verwante presentaties


Ads door Google