De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn spreekbeurt De kikker 1. Informatie over de kikker  Kikkers (Anura) zijn een van de drie groepen van amfibieën, naast de salamanders(Caudata) en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn spreekbeurt De kikker 1. Informatie over de kikker  Kikkers (Anura) zijn een van de drie groepen van amfibieën, naast de salamanders(Caudata) en."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn spreekbeurt De kikker 1

2 Informatie over de kikker  Kikkers (Anura) zijn een van de drie groepen van amfibieën, naast de salamanders(Caudata) en de wormsalamanders (Gymnophiona). Kikkers zijn ook de grootste groep; van de ongeveer 7020 soorten amfibieën behoort ruim 88% tot de kikkers. 1 Er zijn tegenwoordig ongeveer 6200 verschillende soorten beschreven. 2 Kikkers hebben een vrijwel wereldwijde verspreiding en leven in uiteenlopende habitats. 2

3 Foto’s 3

4 De kikker quiz Hoeveel procent van de 7020 amfibieen zijn kikkers? 1. 66 procent 66 procent 2. 50 procent 50 procent 3. 88 procent 88 procent 4

5 juist  Klik hierhier 5

6 Jammer een foutje  Klik hier om terug te gaanhier 6

7 Einde  Dit was mijn spreekbeurt over de kikker. 7


Download ppt "Mijn spreekbeurt De kikker 1. Informatie over de kikker  Kikkers (Anura) zijn een van de drie groepen van amfibieën, naast de salamanders(Caudata) en."

Verwante presentaties


Ads door Google