De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De nieuwe H.S.B plannen De nieuwste plannen om de club nog beter te maken! Als je de dia schow wilt stoppen klik dan op Esc.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De nieuwe H.S.B plannen De nieuwste plannen om de club nog beter te maken! Als je de dia schow wilt stoppen klik dan op Esc."— Transcript van de presentatie:

1 De nieuwe H.S.B plannen De nieuwste plannen om de club nog beter te maken! Als je de dia schow wilt stoppen klik dan op Esc.

2 Pasje Dit wordt het nieuwe pasje van onze club. We gaan dit gebruiken als Badge. We moeten nog kiezen tussen plastic en papier met een plastic laag. Pasfoto Naam Adres Codenaam Postcode geboortedatum Huisnummer

3 Rangen Hier naast zien jullie hoe je er voorstaat.

4 Einde Dit is het einde van de dia voorstelling. Nog tips? Klik hierhier Zet je naam erbij Van wat voor materiaal moet het pasje gemaakt worden? Klik hier om het pasje van papier temakenhier Klik hier om het pasje van plastic temakenhier Vul bij het stemmen alleen je naam in en verander het onderwerp niet! !!! Geen naam ingevult dan telt de stem niet!!!!!!!


Download ppt "De nieuwe H.S.B plannen De nieuwste plannen om de club nog beter te maken! Als je de dia schow wilt stoppen klik dan op Esc."

Verwante presentaties


Ads door Google