De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Plusklas naar het workshop “medicijnen” Diagnose stellen als een echte arts, d.m.v. vragen stellen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Plusklas naar het workshop “medicijnen” Diagnose stellen als een echte arts, d.m.v. vragen stellen."— Transcript van de presentatie:

1 Plusklas naar het workshop “medicijnen” Diagnose stellen als een echte arts, d.m.v. vragen stellen.

2 Welke symptomen heb je? Is het een virus? Is het een schimmel? Waarmee is het te bestrijden? Virusremmer?Anti-biotica? of iets anders? Wie komt het verst met het uitroeien van ziekten in de wereld. We spelen het spel……..

3

4 Schimmels en bacterieën Bekijken onder een digitale microscoop

5 Thema “Brein Een greep uit onze activiteiten : Topklassers Brein Optische illusies Hersenen kleien Wat is het nut van slapen? Hoe wordt je verliefd? Hersenen van dieren Hoe leer je ? Toets over het brein De invloed van eten op je hersenen. De invloed van muziek op je hersenen. Hersenkrakers Hersenaandoeningen Groei van de hersenen Hersenscans Intelligentie Binnenkort sluiten wij ons thema af met een presentatie.

6 Wil je ook meer weten over het brein? http://www.brainkids.nl Over hersenletsel, met spreekbeurt over hersenen http://www.brainkids.nl http://www.neurokids.nl Site waar je veel kunt leren over je hersenen http://www.neurokids.nl http://www.kijkinjebrein.nl website voor jongeren over de werking van je hersenen http://www.kijkinjebrein.nl

7 Leren een greep uit wat we doen : Kernwoorden bepalen Doelen stellen Welke bronnen gebruik ik? Hoe maak ik een powerpoint? Samen werken Presenteren Materiaalkeuze Plannen Creatief denken Mindmappen

8 Tips http://www.universiteitvannederland.nl/ www.klokhuis.nl http://www.museumjeugduniversiteit.nl/ www.nemo.nl


Download ppt "Plusklas naar het workshop “medicijnen” Diagnose stellen als een echte arts, d.m.v. vragen stellen."

Verwante presentaties


Ads door Google