De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het is vandaag zaterdag 19 juli 2014 En het is 01:21 uur Wordt geactiveerd: Lavendel All the best, and have a Nice Day….

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het is vandaag zaterdag 19 juli 2014 En het is 01:21 uur Wordt geactiveerd: Lavendel All the best, and have a Nice Day…."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het is vandaag zaterdag 19 juli 2014 En het is 01:21 uur Wordt geactiveerd: Lavendel All the best, and have a Nice Day….

3

4

5 Magie: v Van oudsher gebruikt in liefdesmagie. v Kleren met een lavendel luchtje trekken liefde aan. v De geur van lavendel trekt voornamelijk mannen aan. v Het dragen van lavendel beschermt ook tegen wrede behandeling van een echtgenoot. v Lavendel branden om slaperig en rustig te worden. v In het huis strooien om een vredige atmosfeer te krijgen en te behouden. v Laat alle zorgen en neerslachtigheid verdwijnen. v Geur van lavendel bevordert een lang leven. v Gebruikt in helingmengsels. v Wordt gedragen om geesten te zien en beschermt tegen het negatieve. v Toevoegen aan je bad als reiniging. lavendel

6

7

8

9

10

11

12

13 Je kunt er op een eenvoudige manier achter komen hoe goed Aromaterapie kan zijn. Druppel wat lavendelolie in je bad. Je merkt direct het verschil. Wanneer je de ontspannende geur van olie ruikt, raak je in hogere sferen door de vredige en rustige werking, zodat je je ontspant en ontstresst. Aromaterapie is de kunst van genezen met etherische olieën - gezuiverde extracten van planten. deze kunnen worden gebruikt voor massage - en inhaleertechnieken, als luchtverfrisser en worden toegevoegd aan badproducten, zoals zeep, huidlotions, badschuim en shampoo. Aromatherapie omvat ook het gebruik van wierook (in poedervorm of in stokjes), pot pourri, geurkaarsen en verse bloemen. lavendel

14

15

16

17

18

19

20 Lavendel heeft: Krachten: Liefde, bescherming, slaap, kuisheid, lang leven, reiniging, geluk, vrede.

21

22 Lavendelgroeten van Carine EINDE


Download ppt "Het is vandaag zaterdag 19 juli 2014 En het is 01:21 uur Wordt geactiveerd: Lavendel All the best, and have a Nice Day…."

Verwante presentaties


Ads door Google