De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

EERSTE RAPPORTAGE INZAKE PRE- VOORBEREIDINGEN ANALYSE OPZET ‘KAMP III’ VOOR DE VREDESKERK EN DE BRON EEN VISIE OP DE FEITEN Leuk!

Verwante presentaties


Presentatie over: "EERSTE RAPPORTAGE INZAKE PRE- VOORBEREIDINGEN ANALYSE OPZET ‘KAMP III’ VOOR DE VREDESKERK EN DE BRON EEN VISIE OP DE FEITEN Leuk!"— Transcript van de presentatie:

1 EERSTE RAPPORTAGE INZAKE PRE- VOORBEREIDINGEN ANALYSE OPZET ‘KAMP III’ VOOR DE VREDESKERK EN DE BRON EEN VISIE OP DE FEITEN Leuk!

2 De voorgeschiedenis 2009: Kamp Nul. “Rood” 2010: Kamp I. “Maak je borst maar nat” 2011: Kamp II. “Wees geen nummer’ 2012: Kamp III?

3 De opdracht Geef vorm aan een leuk kamp voor de jongeren van de Vredeskerk & de Bron

4 De opdracht vereenvoudigd STAP 1 Geef vorm aan een kamp voor de Vredeskerk en de Bron

5 De opdracht vereenvoudigd STAP 2 Geef een leuk kamp

6 De opdracht vereenvoudigd Stap 3 Leuk kamp

7 Het resultaat

8 De feiten op een rij

9

10 Degenerated flowmatrix

11 De feiten op een rij

12 Conclusies Er komt een Kamp III Dat is leuk Iedereen uit de gemeente mag mee Ook dat is leuk U kunt een heel weekend mee, of u kan een dagje komen kijken Leuk toch? Er zijn allerlei activiteiten, maar ook zeeën van ruimte om elkaar te leren kennen. MET EN VOOR DE HELE GEMEENTE!!! LEUK!!!

13 Geadviseerde uitwerking van resultaten Ten aanzien van de diverse dagprogamma’s invulling aandragen Ten aanzien van de diverse nachtprogramma’s invulling aandragen Ten aanzien van de fourage invulling aandragen Ten aanzien van de reis, deelnemers, diversen en dergelijken invulling aandragen Ten aanzien van uw enthousiasme dit kenbaar maken en invulling geven.

14 Concrete voorbeelden van invulling Daar waar het gaat om invulling gaat het om voorbeelden:  Heel wild bloemen schikken  Luidkeels zingen  Nachtelijk braken en gedichten voordragen  In het Holst van de Nacht de jeugd op een verlaten weg achterlaten  In de ochtend broodjes smeren  In de middag broodjes smeren  In de avond afwassen, of op een ander moment

15 Concrete voorbeelden van aanvulling Daar waar het gaat om aanvulling gaat het om voorbeelden:  Mee gaan op kamp  In een tent  In een blokhut  In een slaapzaal  De kinderen uitbesteden naar dit kamp  Een dagje langskomen met de fietstocht  Het organiseren van een fietstocht zodat mensen een dagje kunnen langskomen  Meedenken, doen en durven met mensen die dit bedenken

16 De Bijbel Numeri 2:2 geeft het dillemma weer Daarom nogmaals:  Tenten  Blokhutten  Slaapzalen  Één locatie voor voeding en instructie  Ge- en verspreide locaties voor vermaak, onderwijzing, onderhouding en vertier.

17 Praktische wenken en een tipje van de sluier Het kamp is van 17 tot en met 19 augustus 2012 in Capelle ad Ijssel. Er zijn diverse vormen van slaapgelegenheden, varierend van grote slaap, blokhut tot eigen tent (over caravans wordt nog onderhandeld) U kunt ook een dag of dagdeel langskomen. Wie weet organiseren we wel een fietstocht en komt u zo een dagje langs


Download ppt "EERSTE RAPPORTAGE INZAKE PRE- VOORBEREIDINGEN ANALYSE OPZET ‘KAMP III’ VOOR DE VREDESKERK EN DE BRON EEN VISIE OP DE FEITEN Leuk!"

Verwante presentaties


Ads door Google