De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TRUDY BEKS EVENTS AND MORE

Verwante presentaties


Presentatie over: "TRUDY BEKS EVENTS AND MORE"— Transcript van de presentatie:

1 TRUDY BEKS EVENTS AND MORE

2 1. Voorbereiding 2. Op locatie 3. Na de beursdeelname

3 Denk mee over publiciteit
Tijdig aanmelden Contact met locatie Checklist

4 Leden aanschrijven middels email Posters op bijvoorbeeld poli’s
Regioblad Vida (agenda) Website aankondiging Lokale kranten Leden aanschrijven middels Posters op bijvoorbeeld poli’s

5 Wees op tijd met de aanmelding Noteer een contact persoon
Zorg dat men weet wie je bent wanneer je komt Noteer een contact persoon

6 Maak een standaard lijst van items en spullen voor de beursdeelname
Maak een standaard lijst van items en spullen voor de beursdeelname . Deze kan uiteraard altijd aangevuld en gewijzigd worden.

7 * Brochures * Inschrijfformulieren
* Vida (+ evt. inkijk exemplaar en aanvraagformulieren) * Blanco plastic tasjes * Pennen * Memoblokjes * Visite kaartjes * Roll up stand * Grote stand (indien van toepassing) * Dubbelzijdige tape * Schaar * Badges * Tafellaken * Spandoek * Schaar (* Vaas met bloemen) (* Schaal met pepermuntjes)

8 2. OP LOCATIE Strategische plek Een uitnodigende stand
Plaats posters goed zichtbaar Representativiteit Brochures goed in het zicht; alleen brochures van de Hart en Vaatgroep. Brochures van de Nederlandese Hartstichting mogen alleen worden uitgedeeld als er een specifiek onderwerp wordt behandeld en de Nederlandse Hartstichting niet aanwezig is. Geen stoffen tasjes/rest partijen meer uitdelen

9 2. OP LOCATIE Maak gebruik van een tafellaken o.i.d. indien tafel niet toonbaar is; dit staat veel netter . (N.B. er zal gekeken worden door de regioconsulenten of zoiets voor alle regio’s besteld kan worden in dezelfde kleur of huisstijl) Er kunnen voorwaarden zijn op de locatie waaraan je moet voldoen indien je een spandoek of poster wilt ophangen; vraag dit even na. Zorg dat er altijd een stoel staat zodat ook wat oudere mensen makkelijk kunnen zitten indien ze bijv. het inschrijfformulier in willen vullen.

10 TIPS: Zorg dat de brochures netjes op tafel liggen; Een vaas met bloemen frist de stand net even op. Het hoeft niet een emorme bos te zijn, een kleine kleurrijke bos oogt ook al vrolijk. Deze tafel mist een spandoek.

11 TIPS: Probeer niet continue aan de tafel te zitten. Loop ook rond, voor en naast de stand staan, is veel uitnodigender. Mijd aan de tafel drinken en eten, dit weerhoudt mensen ervan om naar uw stand te komen

12

13 TIPS: Door een tafellaken of een spandoek aan de voorkant van de stand te gebruiken kunt u dozen en andere spullen uit het zicht houden van de bezoeker.

14 TIPS: Zorg dat de brochures duidelijk gerangschikt zijn naar onderwerp en dus makkelijk voor het oprapen liggen Spandoek en posters zouden deze stand aantrekkelijker maken.

15 Follow up met de locatie
Bedankje naar alle betrokken partijen Rapport opmaken voor jezelf en eventueel de regioconsulent

16


Download ppt "TRUDY BEKS EVENTS AND MORE"

Verwante presentaties


Ads door Google