De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onze accommodatie krijgt ook een ander aanzicht; er komen 2 verharde velden met daartussen een groenstrook ter grootte van een 7 handbalveld.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onze accommodatie krijgt ook een ander aanzicht; er komen 2 verharde velden met daartussen een groenstrook ter grootte van een 7 handbalveld."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 Onze accommodatie krijgt ook een ander aanzicht; er komen 2 verharde velden met daartussen een groenstrook ter grootte van een 7 handbalveld. Eén 11 handbalveld krijgt O.D.I. de korfbalvereniging ter beschikking terwijl erachter de 2 verharde velden een halfverhard trainingsveld voor de voetbalclubs in het park is neergelegd. Ons complex wordt dus een stuk kleiner, intiemer als u wilt. D.W.S. zou D.W.S. niet zijn als er niet gelijk een lichtinstallatie op het 1e veld (voor de kantine) wordt aangelegd met voorbereiding naar het 2e veld. De kantine krijgt de zoveelste Face-lift. De keuken wordt uitgebreid er komt een behandelkamer voor masseur, een nieuwe toiletgroep wordt gebouwd. In de keuken wordt een professionele bakoven geplaatst, verwarming aangepast, nieuwe verlichting alles bij elkaar weer een groots stuk werk verricht door een handjevol vrijwilligers.

13

14

15

16

17

18

19

20

21 In de jaren tachtig wordt naar nieuwe uitdagingen gezocht om de binding met de vereniging vaster te maken, zoals Hemelsvaarts familie handbaldag, tentenkamp en kersttoernooi. Hemelsvaartsdag is een echte familiedag. Diverse teams strijden deze dag om een bijzondere wisselbeker. Het uitgangspunt van deze sportdag, meedoen is belangrijker dan winnen. Het jeugdbestuur organiseert op deze dag een aantal activiteiten waarmee ze geld verdienen zoals taartverkoop, rommelmarkt, schieten etc. Het is een bijzonder gezellige drukke dag.

22

23 In 1985 wordt het eerste Kersttoernooi georganiseerd. De gehele Margiethal staat op 2e Kerstdag in het teken van een groots handbal toernooi voor de standaard teams. Een goed bezet toernooi met klinkende namen als AMC Niloc, Olsen Merksem. Van 9.00 uur tot 18.00 uur wordt op beide velden een perfect georganiseerd toernooi afgewerkt. Na afloop van het toernooi is er voor iedere deelnemer een koud buffet. Hal 2 wordt direct na het laatste fluitsignaal in een sneltreinvaart omgetoverd tot een feestelijk versierde en verlichte hal waar men onder het genot van een koud buffet en drankje nog de mogelijkheid heeft te dansen op de klanten van de disco.

24 Het koud buffet voor 300 personen spelers en genodigden

25


Download ppt "Onze accommodatie krijgt ook een ander aanzicht; er komen 2 verharde velden met daartussen een groenstrook ter grootte van een 7 handbalveld."

Verwante presentaties


Ads door Google