De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bewegen naar Werk Bij Nikantes. Bewegen naar Werk brengt de ‘startmotor’ van mensen met een bijstandsuitkering weer op gang. De deelnemers komen uit de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bewegen naar Werk Bij Nikantes. Bewegen naar Werk brengt de ‘startmotor’ van mensen met een bijstandsuitkering weer op gang. De deelnemers komen uit de."— Transcript van de presentatie:

1 Bewegen naar Werk Bij Nikantes

2 Bewegen naar Werk brengt de ‘startmotor’ van mensen met een bijstandsuitkering weer op gang. De deelnemers komen uit de directe omgeving. Doel: werken aan een betere fysieke en mentale gezondheid richting (betaald of vrijwillig) werk. 26 weken lang, 2 dagdelen per week. Begeleiding door een trainer en lifestylecoach vanuit Rotterdam Sportsupport. Wat is Bewegen naar Werk

3 Wat doet Nikantes De vereniging stelt de accommodatie beschikbaar aan een groep deelnemers van Bewegen naar Werk: sportvelden, kantine en kleedkamers. De vereniging ontvangt hiervoor een vergoeding per dagdeel. De vereniging zorgt voor vrijwilligers die op de vast dagdelen (ma/wo) thee en koffie willen schenken.

4 Wat doet Rotterdam Sportsupport Rotterdam Sportsupport zorgt met de gemeente Rotterdam voor een groep deelnemers. Rotterdam Sportsupport stelt een trainer en een lifestylecoach aan voor de groep, zij vormen het dagelijkse aanspreekpunt voor de vereniging.

5 Agenda Bewegen naar Werk bij Nikantes Vaste dagdelen: maandag- en woensdagochtend. Tijdstip: 8.45 – 12.45. Startdatum: Maandag 2 juni 2014. Meer weten of vrijwilliger worden neem contact op met Peter Stout (stout74@zonnet.nl).


Download ppt "Bewegen naar Werk Bij Nikantes. Bewegen naar Werk brengt de ‘startmotor’ van mensen met een bijstandsuitkering weer op gang. De deelnemers komen uit de."

Verwante presentaties


Ads door Google