De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vervanging Mainframe Vervanging van het centraal informaticasysteem van het Rijksregister. Stand van zaken in december 2005.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vervanging Mainframe Vervanging van het centraal informaticasysteem van het Rijksregister. Stand van zaken in december 2005."— Transcript van de presentatie:

1 Vervanging Mainframe Vervanging van het centraal informaticasysteem van het Rijksregister. Stand van zaken in december 2005.

2 Vervanging Mainframe Mainframe.

3 Vervanging Mainframe De overschakeling van Jupiter naar Helios op 13 november 2005. - De partities van GCOS8 en van open Linux; - Transactionele monitor; - Magnetische drager voor de transmissie van de bestanden; - De monitoringstool: de configuratie van Open Master is aan de gang; - Datawarehouse wordt momenteel geïnstalleerd.

4 Vervanging Mainframe Prestatievermogen van Helios.

5 Vervanging Mainframe Op het vlak van de transacties: - de antwoordtijd wordt 2 tot 3 maal korter. Op het vlak van batchverwerking: - de behandelingstijd wordt 3 tot 4 maal korter.

6 Vervanging Mainframe Evolutie in de nabije toekomst

7 Vervanging Mainframe - gebruik van het protocol TCP/IP (Webservices + website); - Gebruik van Unicode/UTF8; - Gebruik van FTP voor de transfer van bestanden

8 Vervanging Mainframe Voorlopige oplevering tegen einde december 2005.


Download ppt "Vervanging Mainframe Vervanging van het centraal informaticasysteem van het Rijksregister. Stand van zaken in december 2005."

Verwante presentaties


Ads door Google