De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 Nieuwe Wat & hoe. © PP in taal 2 Programma Aanleiding nieuwe begroting De SWBC en de geschiedenis van de cyclus Wat er dit jaar nog op het programma.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 Nieuwe Wat & hoe. © PP in taal 2 Programma Aanleiding nieuwe begroting De SWBC en de geschiedenis van de cyclus Wat er dit jaar nog op het programma."— Transcript van de presentatie:

1 1 Nieuwe Wat & hoe

2 © PP in taal 2 Programma Aanleiding nieuwe begroting De SWBC en de geschiedenis van de cyclus Wat er dit jaar nog op het programma staat De actuele stand van zaken Actueel urgente besluiten

3 Waarom een nieuwe begroting? Informatie begroting ook begrijpelijk voor niet- ingewijden Controle nieuwe rol van PS in duale verhoudingen Logische samenhang binnen de begroting en tussen de verschillende stadia in P&C cyclus © PP in taal 3

4 Werkwijze Werkgroep vanuit FEPO: SWBC Onder leiding van Laila Driessen, later Harmen Binnema, nu Ontwikkelen, evalueren en opleveren van formats Voortgangsrapportage voorheen in FEPO, nu in WEB Mandaat nu in besluit 89 van 13 december 2010:

5 Besluit © PP in taal 5

6 Werkzaamheden SWBC © PP in taal 6

7 Stand van zaken Evaluatie Handboek Informatievoorziening © PP in taal 7

8 Urgente besluiten Een voorzitter Aanpak evaluatie: Checklist Vragenlijsten Volgende bijeenkomst © PP in taal 8

9 9 Op uw SWBC-webpagina vindt u alle documenten: http://www.ppintaal.nl/swbc/


Download ppt "1 Nieuwe Wat & hoe. © PP in taal 2 Programma Aanleiding nieuwe begroting De SWBC en de geschiedenis van de cyclus Wat er dit jaar nog op het programma."

Verwante presentaties


Ads door Google