De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gekkigheidjes www.marjanvandermeulen.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gekkigheidjes www.marjanvandermeulen.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Gekkigheidjes

2 zeg Karel, weet gij nog welke kabel we moeten vervangen
zeg Karel, weet gij nog welke kabel we moeten vervangen? awel Fons, diene die kapot is hé ja maar, er zijn er hier zoveel !! het lijkt hier wel een spelleke, wie zoekt die vindt al zal het heel moeilijk vinden zijn

3 die goochelaar heeft een probleem met zijn vrijwilliger is hij net doormidden gezaagd, moet die toch plassen zeker !! kan hij staan wachten totdat het onderstel gedaan heeft en het bovenstuk kijkt ook al reikhalzend uit naar zijn terugkeer tja die wil weer aaneen gezet worden natuurlijk

4 'nee mama, ik lust dat niet, dat smaakt vies’ 'maar jongen toch, het is zo goed voor je gezondheid' ! 'alle, doe je mond nu eens open’ 'nee, ik wil niet, ben meer dan gezond genoeg' !! 'je zal nooit een grote jongen worden op de manier’ 'dat geeft niet mama, dan blijf ik maar klein'

5 je ziet toch rare dingen als je over straat loopt neem nu bijvoorbeeld dit zebrapad ik dacht dat er in de wegcode stond dat je recht moet oversteken? da's dan hier toch wel een scheve rechte !!

6 waar die vakantiegangers toch over kunnen klagen
waar die vakantiegangers toch over kunnen klagen !! zo is ook een veel gehoorde klacht: 'niemand had ons verteld dat er vissen in de zee zwommen de kinderen schrokken zich rot' !! wat dachten ze dan dat er zwom, olifanten?

7 Ondanks de vele snelheidscontroles bleven ze maar met een hoge snelheid door het dorp razen om daaraan iets te verhelpen besloot de burgemeester om verkeersdrempels te laten plaatsen dat werkje zou opgeknapt worden door de werklui van de gemeente helaas hebben die ALLE verkeersdrempels in één straat gelegd zouden die zelf die wegpiraten zijn misschien?

8 de auto's rijden met een slakkengangetje voort door de dichte mist een automobilist neemt het zekere voor het onzekere en rijdt heel voorzichtig achter zijn voorganger aan vaag ziet hij de achterlichten nog net opgloeien in de dichte mist plotseling trapt de bestuurder van de voorste auto op zijn rem de bestuurder van de tweede auto maakt een noodstop hij springt uit zijn auto en vraagt aan de andere: "bent u wel goed bij u hoofd om zo plotseling te remmen"? de voorste bestuurder blijft heel kalm en zegt: "ik weet niet of het je opvalt maar je staat hier wel in mijn garage"

9 hebben ze een mooi plaatsje gevonden om te picknicken worden ze toch aangevallen door een hele vlucht duiven zeker die zullen nu wel een hekel hebben aan die gevederde beesten die zullen de eerste tijd geen duifkes meer eten

10 de stadsarbeiders zijn weer druk aan het werk straks zijn die kruiwagens helemaal versleten en niet van er mee te werken, maar door te gebruiken als rustplaats tja, als je hard en veel moet werken moet je op tijd even uitrusten hé hopelijk voor hen ziet de burgemeester dit niet of er zal wat zwaaien !!

11 een Belg zegt tegen zijn Hollandse vriend: "Ik ken een truukje om gratis te gaan eten" "fantastisch zeg", zegt de Hollander, "hoe doe je dat?" "Ik ga naar een restaurant, zet mij neer en ik bestel een voorgerecht, een hoofdschotel en een dessertje, dan neem ik mijn tijd met een koffie en een cognac vervolgens wacht ik tot sluitingstijd als bijna alle stoelen op de tafels staan komt natuurlijk de ober vragen of ik wil afrekenen dan zeg ik hem 'Maar ik heb al afgerekend met uw collega die reeds vertrokken is' en klaar is Kees" "geweldig, gaan we dat dan morgen eens uitproberen?" vraagt de Hollandse vriend zoals afgesproken gaan ze de andere dag naar het restaurant en alles verloopt zoals verwacht tegen het sluitingsuur komt de ober en vraagt of ze willen afrekenen de Belg antwoordt: "excuseer, maar wij hebben al betaald aan uw collega die reeds vertrokken is" waar de Hollander aan toevoegt: "en we wachten nog altijd op ons wisselgeld!"

12

13

14 wie hier op bezoek komt moet even bellen nee niet met de telefoon
wie hier op bezoek komt moet even bellen nee niet met de telefoon !! gewoon met de fietsbel die op de klink is gemonteerd tja, de deurbel is kapot hé en gene tijd om te herstellen

15 wat doe je als je een ongeval gehad hebt met je auto en heel de achterzijde is naar de haaien en je hebt geen eurokes om een nieuwe wagen te kopen maak je er toch doodeenvoudig een cabrio van !!

16 zoals U weet is de Mexicaanse griep makkelijk overdraagbaar via b
zoals U weet is de Mexicaanse griep makkelijk overdraagbaar via b.v deurklinken, toetsenborden, waterkraan, winkelwagentjes etc etc uit recentelijk onderzoek blijkt dat de bacterie ook erg gemakkelijk overdraagbaar is door het gebruik van muntstukken en bankbiljetten de bacterie hecht zich erg goed aan de biljetten en de muntstukken welke dagelijks door vele handen gaan, hetgeen een verhoogd risico op besmetting met zich meebrengt teneinde de Mexicaanse Griep buiten de deur te houden, kunt U Uw gebruikte muntstukken en bankbiljetten vanaf heden = gratis = bij mij inleveren ik zal dan zorgen dat de bacterie geen kans krijgt verdere besmetting te veroorzaken U kunt de muntstukken en bankbiljetten bij mij afgeven of in de brievenbus deponeren deze zal elke dag leeggemaakt en gereinigd worden om besmetting tegen te gaan.

17

18

19 het is me het weertje wel geweest gisteren de warmste dag van het jaar was het !! iedereen zocht verkoeling op alle mogelijke manieren ook de wegwerkers hadden het moeilijk tijdens het werk dankzij hun grote machines konden ze toch voor een beetje schaduw zorgen al hoop ik wel dat hun machine niet neerstort of we kunnen ze van de weg afschrapen !!

20 wie van de twee is er nu de bruid
wie van de twee is er nu de bruid? en zou die kerel haar wel al eens gezien hebben? of is het een tweeling en kan hij niet kiezen? 'k zou het niet weten, maar hopelijk hij wel tja, dat heb je met die gesluierde dames je weet nooit wie er werkelijk onder die boerka zit


Download ppt "Gekkigheidjes www.marjanvandermeulen.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google