De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 Wanneer een rijke valt zegt men: het was een ongeval, valt een arme dan beweert men: hij is weer dronken… Volgende dia muisklik!

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 Wanneer een rijke valt zegt men: het was een ongeval, valt een arme dan beweert men: hij is weer dronken… Volgende dia muisklik!"— Transcript van de presentatie:

1

2 1 Wanneer een rijke valt zegt men: het was een ongeval, valt een arme dan beweert men: hij is weer dronken… Volgende dia muisklik!

3 2 Ik kon niet geloven dat je in het ziekenhuis lag. Gisterenavond zag ik je nog met een mooie blonde vrouw. Dat klopt, haar man zag mij ook." Ik kon niet geloven dat je in het ziekenhuis lag. Gisterenavond zag ik je nog met een mooie blonde vrouw. Dat klopt, haar man zag mij ook."

4 3 Uitspraak landloper: Men heeft mij maar één keer aan werk willen helpen. Voor de rest zijn de mensen altijd vriendelijk tegen mij geweest

5 Made by Powerpoint Jos4 Je leeft en je wordt oud, Je hebt het warm, je hebt het koud Je hebt liefde, je hebt haat, Je hebt plezier en je hebt smaad Je wordt oud, Schat, staat de Bokma koud ?

6 5 Wat hebt u tegen ambtenaren ? Die mensen doen toch niks…

7 6 Waar is de tijd dat 'veilig vrijen' betekende dat je ouders een weekendje uit huis waren…

8 7 Aantrekkelijkheid is beter dan schoonheid

9 8 Ik discussieer graag met de jeugd, ze herinnert mij eraan dat ik het vroeger ook niet wist. Ik discussieer graag met de jeugd, ze herinnert mij eraan dat ik het vroeger ook niet wist.

10 Made by Powerpoint Jos9 Werken is goed, maar het mag niet teveel van je vrije tijd in beslag nemen

11 Made by Powerpoint Jos10 Jeugd is een voorschot, Ouderdom is de afrekening. Jeugd is een voorschot, Ouderdom is de afrekening.

12 Made by Powerpoint Jos11 Stoppen met roken is net als de eerste week in het nudistenkamp, je weet niet waar je met je handen moet blijven.

13 Made by Powerpoint Jos12 Een onbekwame advocaat kan een proces maanden of jaren ophouden, een bekwaam advocaat zelfs nog langer. Een onbekwame advocaat kan een proces maanden of jaren ophouden, een bekwaam advocaat zelfs nog langer.

14 13 Mijn vrouw is op dieet: kokosnoten en bananen, Ze is niet afgevallen, maar ze kan wel in een boom klimmen…

15 Made by Powerpoint Jos14 Sommige politiekers zou je tweemaal en meer willen begraven, om zeker te zijn…

16 15 Sinds ik in de auto een bril draag is het verkeer veel drukker geworden. Sinds ik in de auto een bril draag is het verkeer veel drukker geworden.

17 16 Sinds ik in de auto een bril draag is het verkeer veel drukker geworden. Sinds ik in de auto een bril draag is het verkeer veel drukker geworden. Wanneer je de draad kwijt bent, en een steek laat vallen, is er maar één oplossing, de knoop doorhakken…

18 Made by Powerpoint Jos17


Download ppt "1 Wanneer een rijke valt zegt men: het was een ongeval, valt een arme dan beweert men: hij is weer dronken… Volgende dia muisklik!"

Verwante presentaties


Ads door Google