De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoi dit is de tweede jongens Oro. Wij hopen dat jullie hem leuk vinden. Ook deze keer staat die vol met een blunder moppen pols een prijsvraag en weetjes.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoi dit is de tweede jongens Oro. Wij hopen dat jullie hem leuk vinden. Ook deze keer staat die vol met een blunder moppen pols een prijsvraag en weetjes."— Transcript van de presentatie:

1 Hoi dit is de tweede jongens Oro. Wij hopen dat jullie hem leuk vinden. Ook deze keer staat die vol met een blunder moppen pols een prijsvraag en weetjes. En je kunt ook de grappigste foto aanklikken maar dat zie je wel als je hem leest. Dus ga snel lezen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moppen pols strip prijsvragen weetjes! Intervieuws!

2 Je kent het spreekwoord "naast je schoenen lopen" toch wel? Nou wat gebeurt er dan als je naast je schoenen loopt? Antwoord: Je sokken worden vies Een vampier, een mummie, een slim blondje en een dom blondje lopen op straat. Ze zien 20 Euro op de grond liggen. Wie van hen pakt het op? - Het domme blondje natuurlijk, want de anderen bestaan niet wanneer leefde de oudste persoon ter wereld?? tussen zijn geboorte en zijn dood Wat is het toppunt van nieuwsgierig heid? Door het sleutelgat van een glazendeur kijken Het begint met een k en het eindigt op een t en er kan een worst in koelkast Het is warm en ruikt naar banaan ? A: Apenkots wat is het toppunt van snelheid?? Je broer/zus van een flat gooien en beneden opvangen Wat is het toppunt van lef? Bij de koningin een steen door de ruit gooien en vragen of je de steen terugmag vraag:wat is het toppunt van stoer antw:een baby met een leren luier aan

3 wat is hiervan de leukste sport? A voetbal B judo C tennis D turnen wat vind je van de Oro? A leuk B super leuk C saai D stom E super stom F Gaat wel Wat vind je het leukste vak op school? A rekenen B taal C geschiedenis D natuur E aardrijkskunde F verkeer G tekenen H knutselen Allemaal even saai/leuk Vind je deze pols leuk? A ja B nee  C beetje  D neeeeeeeeeeee  E jaaaaaaaaaaaa Heb jij nog veel ideeën die wij kunnen gebruiken? A ja B nee Wat is de leukste website? A sunnieday B sim hotel C hyves D skyrama

4 Welk van deze dieren is het grappigst?? Zet bij dat dier een kruisje hahahah wow

5 Wat is de uitkomst van deze som 2x2x9-6- 20x0+49:7x8= A 27 B 55 C 56 D 57 Zet een rondje om het goede antwoord

6 Wist je dat je ‘s avonds zo twee cm kleiner kan zijn dan ‘s ochtends? Wist je dat bliksem zo’n 30.000 graden Celcius is? Wist je dat coca cola oorspronkelijk groen was? Wist je dat een mens zo’n 10 tot 20 scheten laat per dag? Wist je dat een giraffe een maand zonder water kan? Wist je dat als het warm is Ooievaars soms over hun Poten poepen om ze te Laten afkoelen? Wist je dat een worm maar liefst 10 harten heeft ? Wist je dat de aarde ongeveer 6 00 000 000 000 000 000 000 000 kilo Weegt ?

7 Schrijf hier jou blunder op en misschien komt die dan in de volgende Oro! ……………………………………………………………. …………………………………………………………….. ……………………………………………………………… ……………………………………………………………….. ……………………………………………………………… ………………………………………………………………. ……………………………………………………………….. ………………………………………………………………... ………………………………………………………………… …………………………………………………………… …………………………………………………….. ……………………………………… Geef de blunder aan Romi of Odyl zodat we in de Oro kunnen zetten (je krijgt jou Oro wel terug als we hem in de Oro hebben gezet)

8 De blunder van Daan! Ik ging bij roan logeren. Toen gingen we voetballen. Toen schoot roan de bal. Toen ik de bal wou tegen houden deed ik dat niet met mijn handen Ook niet met mijn voeten maar met mijn hooft. De bal kwam tegen mijn hooft aan. En dat deed heel veel pijn.   Ik ging bij roan logeren. Toen gingen we voetballen. Toen schoot roan de bal. Toen ik de bal wou tegen houden deed ik dat niet met mijn handen Ook niet met mijn voeten maar met mijn hooft. De bal kwam tegen mijn hooft aan. En dat deed heel veel pijn.  

9 Dit was de tweede jongens Oro. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden. Heb jij de rekensom opgelost en een prijs gewonnen ja/nee En heb je het grappigste plaatje aangekruist. Of ben je nog wat te weten gekomen bijvoorbeeld dat je s‘avonds 2 centimeter kleiner zijn dan s’ochtens? Of heb je je blunder opgeschreven? Heb je ook kruisjes bij de pols neergezet. Vond je hem leuk ja/nee Hij is nu in idergeval nu uit!! Hier onder kun je je mening kwijt en je kunt ideeën opschrijven. Doei Ideeën ………………………… Mening …………………………


Download ppt "Hoi dit is de tweede jongens Oro. Wij hopen dat jullie hem leuk vinden. Ook deze keer staat die vol met een blunder moppen pols een prijsvraag en weetjes."

Verwante presentaties


Ads door Google