De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Januari 2008 Vino voor je vaten!!! Op het Spaanse ministerie voor landbouw, visserij en voedsel werden de resultaten gepresenteerd van een Europese studie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Januari 2008 Vino voor je vaten!!! Op het Spaanse ministerie voor landbouw, visserij en voedsel werden de resultaten gepresenteerd van een Europese studie."— Transcript van de presentatie:

1

2 Januari 2008 Vino voor je vaten!!! Op het Spaanse ministerie voor landbouw, visserij en voedsel werden de resultaten gepresenteerd van een Europese studie die duidelijk aantoont dat gematigd wijngebruik preventief kan werken op het ontstaan van hart- en vaatziekten. Bij de studie was onder andere een ziekenhuis in Barcelona betrokken.

3 Donderdag 14 februari 2008 Als je hart warm is van geluk, heb je één glas nodig en als droefheid je hart koud maakt neem er twee. Hannu Lehmusvuori

4 Valentijn werd bedacht door de kerk als protest tegen het heidens en te overvloedig wijndrinken

5 Dank u voor uw aandacht, en tot een volgend weerzien ! Wijnen Raf Krols Kanunnik Ullenslaan, 7 B- 2980 Halle – Zoersel  raf@krols.eu  http://wijnen.krols.eu 03/385.14.72 0476/23.49.93 Sommige teksten werden genomen uit o.a. “Wijn scheurkalender” Spectrum Sommige foto’s werden gekozen uit de website van de kookclub www.hilariteit.be De lijst voor de wijnen kan u vinden door de informatieve catalogus te downloaden van: http://wijnen.krols.eu Groetjes, Raf


Download ppt "Januari 2008 Vino voor je vaten!!! Op het Spaanse ministerie voor landbouw, visserij en voedsel werden de resultaten gepresenteerd van een Europese studie."

Verwante presentaties


Ads door Google