De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Henk van Rijssen ROC Midden Nederland Social bookmarking in Blackboard.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Henk van Rijssen ROC Midden Nederland Social bookmarking in Blackboard."— Transcript van de presentatie:

1 Henk van Rijssen ROC Midden Nederland Social bookmarking in Blackboard

2 Waar gaat dit over? Wat is social bookmarking (algemeen) Wat is Scholar? Hoe werkt Scholar? Toepassingen in onderwijs ?

3 Social bookmarking. Opslaan van je bookmarks (internet favorieten) op internet (altijd/overal beschikbaar) Delen van je bookmarks met andere “social bookmarkers” (bron: Wikipedia) Vindbaar maken van bookmarks.

4 Mensen Bronnen Tags

5 Mensen, bronnen, tags Social bookmarking helpt in: organiseren bookmarks zoeken op (en bekijken) Bronnen Mensen Tags

6 Scholar Social bookmarking service voor ALLE Blackboard gebruikers Mensen: Bronnen: Tags: alle bezig met onderwijs Onderwijs gerelateerde bronnen? “onderwijstaal”? Koppeling met Blackboard (gebruikers en cursussen)

7 Scholar

8

9 LIVE

10 Toepassing in onderwijs aanbieden bronnen aan cursisten (afbakenen zoekgebied) opdrachten in een cursus om bronnen te bekijken en te beoordelen cursisten kunnen zelf bronnen zoeken, beoordelen en toevoegen in cursus (via cursustag) opdrachten om zelf bronnen te verzamelen, te delen in een cursus als uitgangspunt voor een groepsproject “vakcollecties” van bronnen groeien in de tijd ???

11 Vragen?


Download ppt "Henk van Rijssen ROC Midden Nederland Social bookmarking in Blackboard."

Verwante presentaties


Ads door Google