De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

15 juni 2014 tot 23 juni 2014 Camping Carpe Diem Vaison La Romaine

Verwante presentaties


Presentatie over: "15 juni 2014 tot 23 juni 2014 Camping Carpe Diem Vaison La Romaine"— Transcript van de presentatie:

1 15 juni 2014 tot 23 juni 2014 Camping Carpe Diem Vaison La Romaine
Mon Ventoux 2014 Wtc De Strijkijzers 15 juni 2014 tot 23 juni 2014 Camping Carpe Diem Vaison La Romaine

2 Vertrek Vrijdag 13 juni 2014 Zondag 15 juni 2014 Woensdag 18 juni 2014
Eddy, Kevin, Philippe, Edwin, Dave Dave regelt verblijf bij hem voor meer info Zondag 15 juni 2014 Kathy, Lieven, Betty, Lars, Jan, Johan, Serge, Nadia Vertrek tussen 5.00u en 6.00u Waar? Kapellen? Woensdag 18 juni 2014 Walter, Steve

3 Verblijf Camping Carpe Diem in Vaison la Romaine
Meer info op 2 keer Resort Top Presta (6/8) en 1 keer Habana Top Presta (4) geboekt. Zwembad, bar, restaurant, campingwinkel is er aanwezig op de camping. Naar verluid een zeer goede camping, Dave kent mensen die er al geweest zijn.

4 Eten Ontbijt Aan de caravans Avondeten
Beleg, geef door wat je graag hebt, en het winkelteam zorgt ervoor Elke dag wordt er overlopen wat je graag hebt zodat we het tijdig bij de bakker/campingwinkel kunnen reserveren. Avondeten Idee, 2 avonden zelf koken, 1 avond uit eten en zo verder de ganse week. We starten met een avond uit eten, de zondag vermits we dan net een lange rit hebben gehad Kostprijs eten We willen werken met een pot Iedereen legt er zijn bijdrage in en vandaaruit betalen we het eten, Geraakt de pot leeg, leggen we gewoon terug bij elkaar. Zorg voor wat cash geld voor de eerste keer uit te leggen. Afwas Goed nieuws: er zijn afwasmachines !!!!! Uiteraard draagt iedereen zijn steentje bij, bij het afruimen en dekken van de tafels en het bereiden van de maaltijden wanneer we zelf koken ;-)

5 Vrije tijd JE BENT VRIJ OM TE GAAN EN TE STAAN WAAR JE WILT !!!!!!
Er zal regelmatig gefietst worden uiteraard. Ga je mee geef het te kennen, iedere avond zullen we afspreken wat en hoe Heb je zin om naar een lokale markt of wijnboer te gaan, geef het tijdig te kennen en je hebt misschien wel extra gezelschap om te gaan, zeg je liever nee ik ga alleen, geen enkel probleem! Geef wel ff aan of je er zal zijn voor het eten of niet. Winkelen Er zijn bijna elke dag marktjes en soms moet er ook eens naar de winkel gegaan worden, geef op als je graag meegaat of je zelf wel eens naar de winkel wil gaan zodat niet altijd dezelfde moet gaan ;-)

6 Wat mee nemen Lakens, het zijn of 2 persoonsbedden of 1 persoonsbedden. Er zal iets van een donsdeken aanwezig zijn en er zullen kussens aanwezig zijn Fiets, fietshelm, reservebandjes, remblokjes of wat dan ook dat je nodig acht Denk aan voldoende fietskledij: ZET ER UW NAAM IN ZODAT JE NIETS KWIJTSPEELT. Er is de mogelijkheid om te wassen! Voorzie voldoende sportdrank en repen!!!

7 1 keukenhanddoek, 1 schoteldoek
Voorzie eten en drinken voor in de auto, uiteraard stoppen we wel een paar keer, maar is altijd handig dat je iets hebt, voorzie ook wat om de eerste avond mee door te komen qua drinken Moest je nu om 1 of andere reden naar een dokter of ziekenhuis moeten gaan moet je je Europese ziekteverzekeringskaart hebben, deze vraag je aan bij je ziekenfonds, met je siskaart ben je in het buitenland niets. Heb je medicatie die je moet nemen, voorzie voldoende, Kathy zorgt voor een EHBOkit met het een en ander in voor insectenbeten en dergelijke

8 Muggenmelk of muggenmachien kan altijd van pas komen, breng het gerust mee
Denk zeker aan voldoende zonnecreme, kan voor sommige mensen nodig zijn. Denk aan je mon ventoux kaart, anders kan je je de vrijdag niet inschrijven!!!!!!!!

9 Herinnering Graag je verblijf betalen voor 20 mei 2014
15 euro per nacht per persoon Op rekeningnummer: BE Vermelding: Mon Ventoux verblijf en je naam, hoeveel nachten. Dank u

10 Vragen? Stel gerust je vragen! Opmerkingen laat ze zeker horen!
He hier dacht ik nog aan en de vergadering is voorbij:


Download ppt "15 juni 2014 tot 23 juni 2014 Camping Carpe Diem Vaison La Romaine"

Verwante presentaties


Ads door Google