De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Medmec 1 herfst Les 4. Dummie Verwerk een actueel thema in je dummie Bv. Pausbezoek Londen Bv. Prinsjesdag Bv. ………………..

Verwante presentaties


Presentatie over: "Medmec 1 herfst Les 4. Dummie Verwerk een actueel thema in je dummie Bv. Pausbezoek Londen Bv. Prinsjesdag Bv. ……………….."— Transcript van de presentatie:

1 Medmec 1 herfst Les 4

2 Dummie Verwerk een actueel thema in je dummie Bv. Pausbezoek Londen Bv. Prinsjesdag Bv. ………………..

3 Oefening. Werk in tweetallen Bedenk een verrassing voor iemand die je bewondert of liefhebt. – Je vriend(in) – Je beste vriend(in) – Je vader of moeder – Je favoriete gitarist, schrijver, vormgever etc. – Wie dan ook die een belangrijke rol in je leven speelt

4 Kies een techniek uit het boek hfdstk 5 divergerende fase Lees de techniek door Leg deze techniek uit aan je teamgenoot. Pas de techniek die aan jou wordt uitgelegd toe op de opdracht. Als je het boek niet (bij je) hebt ga dan naar http://books.google.nl/books?id=86w8jSOMqD8 C&printsec=frontcover&dq=creativiteit+hoe+zo http://books.google.nl/books?id=86w8jSOMqD8 C&printsec=frontcover&dq=creativiteit+hoe+zo

5 Bespreek de resultaten met elkaar Hoe is het gegaan. Hoeveel ideeën heb je gegenereerd Wat zijn de voor- en nadelen van de techniek die je hebt toegepast. Schrijf een kort (kort dus) verslag ter illustratie van je vlieger.

6 convergeren Kies een of meerdere technieken uit het boek om ideeën te selecteren. Of pas de A4-methode toe

7 Als je een idee hebt geselecteerd Maak een startformulering – Dit is de beschrijving van de handeling in korte bewoordingen, zo mogelijk in een zin.

8 Uitwerking 1 Analyseer de gekozen handeling in stappen Visualiseer de verschillende stappen in schetsen Experimenteer met diverse manieren van reductie

9 Uitwerking 2 Bedenk (met behulp van een creatieve tech niek) meerdere mogelijkheden voor de toepassing van je handleiding.

10 Huiswerk Startformulering van je handeling Ideeën voor mogelijke toepassingen Dummie rond actueel item

11


Download ppt "Medmec 1 herfst Les 4. Dummie Verwerk een actueel thema in je dummie Bv. Pausbezoek Londen Bv. Prinsjesdag Bv. ……………….."

Verwante presentaties


Ads door Google