De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bedelen in de metro.. Ali en Mohammed bedelen in de metro. Ali is zo rijk als de zee diep is: Mercedes, appartementen in Amsterdam, enz... Mohammed, hij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bedelen in de metro.. Ali en Mohammed bedelen in de metro. Ali is zo rijk als de zee diep is: Mercedes, appartementen in Amsterdam, enz... Mohammed, hij."— Transcript van de presentatie:

1 Bedelen in de metro.

2 Ali en Mohammed bedelen in de metro. Ali is zo rijk als de zee diep is: Mercedes, appartementen in Amsterdam, enz... Mohammed, hij overleeft met 2 of 3 euro’s per dag.

3 Zeg, Ali, hoe doe je dat om elke dag naar huis te keren met een valies vol briefjes van 10 euros ? » Wel, Mohammed, het is simpel. Toon mij eens je bordje. Wat heb jij opgeschreven om medelijden op te wekken bij de mensen? »

4 Zie maar zegt Mohammed Ik heb geen werk noch logement, Ik heb een vrouw en 6 kinderen. Geen sociale uitkering, niets, niets niets, helemaal niets Een kleine geldstuk om te eten a.u.b.

5 Ah Mohammed, je begrijpt niets van de Nederlanders! Ziehier mijn geheim. Kijk wat ik geschreven heb : Ik heb € 10 te kort om terug te gaan naar Marokko.

6 Groetjes Roelof.


Download ppt "Bedelen in de metro.. Ali en Mohammed bedelen in de metro. Ali is zo rijk als de zee diep is: Mercedes, appartementen in Amsterdam, enz... Mohammed, hij."

Verwante presentaties


Ads door Google