De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Brainport 2020 Gamaakt door: Quincy wezenberg Danique sabel Joris koolen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Brainport 2020 Gamaakt door: Quincy wezenberg Danique sabel Joris koolen."— Transcript van de presentatie:

1 Brainport 2020 Gamaakt door: Quincy wezenberg Danique sabel Joris koolen

2 Onze visie op brainport in 2020 met betrekking op:  Huizen  Auto’s  School  Bedrijven  Gezondheid

3 Huizen  Alles in huis staat in verbinding met elkaar.  Je kunt alles op afstand bedienen en in je afstands- bediening zit een scherm waarop je altijd kunt zien wat er in je huis gebeurd.  Er bestaan energieneutrale huizen

4 Energieneutraal huis  Dit huis heeft geen energie nodig van een leverancier maar zorgt helemaal zelf voor alle energie die het nodig heeft.  Dat is mogelijk door het huis van de volgende dingen te voorzien: –Zonnepanelen –Water opvang systeem –Aardwarmte –Etc.

5 Auto’s  Elektrische auto’s die net zo sterk of nog sterker zijn als de benzine en diesel auto’s nu.  Auto’s die met elkaar en met bijv. restaurants communiceren.  Voor oudere mensen auto’s die helemaal uit zichzelf rijden op bepaalde trajecten.

6 De elektrische auto  In 2020 rijden er alleen nog maar elektrische auto’s rond. Er is dus geen uitstoot meer van CO 2 en andere milieuvervuilende stoffen en de fossiele brandstoffen kunnen ergens anders voor worden gebruikt.  Deze auto’s zijn net zo sterk als de benzine en diesel auto’s nu.

7 Moderne auto’s  Nog een voorbeeld van de techniek die in 2020 hopelijk beschikbaar zal zijn is de moderne auto.  Deze auto heeft dan bijvoorbeeld het connected- car systeem, dat houdt in dat de auto met andere auto’s kan praten en dat de auto al afremt als hij weet dat er om de hoek een auto stil staat.  En in deze auto zal heel veel informatie verwerkt zijn zoals: als er over 10 kilometer een restaurant is kun je op je voorruit de menukaart en openingstijden zien.

8 School  In 2020 hebben we geen (les) boeken meer, we hebben alleen een digitaal boek waar alle boeken op staan.  Door middel van skype en dat digitale boek maakt de docent contact met ons en geeft hij ons les. Je kunt dus gewoon thuis les krijgen.

9 Bedrijven  In ieder werelddeel zitten speciaal gespecialiseerde bedrijven van een bepaalde groep. Zo worden auto’s in Azië gemaakt en kleren bijv. in Europa.  Alle bedrijven over de hele wereld staan in contact met elkaar via social networks.

10 Gezondheid  Alle mensen dragen armbanden waarmee alles in je lichaam gemeten kan worden, van vitamines in je bloed tot je spiermassa, alles kan gemeten worden. Deze armbanden staan dan in verbinding met: –Het ziekenhuis –Een digitaal boodschappenlijstje –De sportschool


Download ppt "Brainport 2020 Gamaakt door: Quincy wezenberg Danique sabel Joris koolen."

Verwante presentaties


Ads door Google